marți, 4 iulie 2017

Tango sau tangou

Află cum se scrie corect gramatical tangou sau tango. Dans de salon, la origine vechi dans popular argentinian, cu ritmul lent. TANGÓU , tangouri , s. Dans modern (care își are originea într-un dans popular argentinean) cu ritmul în doi timpi și care se dansează în . Nominativ-Acuzativ, tangou , tangouri. Articulat, tangoul , tangourile. Genitiv-Dativ, tangoului , tangourilor.


Dex tangou, tangou, definiţie tangou, dex. Afla mai multe despre acest subiect. Cum este corect: tango sau tangou ? Cuvantul cu diacritice: tangóu. Datele precise legate de aparitia tangoului sunt dificil . Definitie: tangou substantiv neutru, art. Unele voci spun că tangoul era iniţial . Prima lecţie de tango fusese o experienţă despre comunicare, prietenie şi încredere, o lecţie de eleganţă, de disciplină şi în acelaşi timp de libertate.


Cam cum e nevoie de doi pentru un tangou ? Sort of like takes two not to tango ? Cum se spune, e nevoie de pentru un tangou ? Acum să mergem să îți dau prima ta lecție de tangou. Ai libertatea sa platesti in rate, Beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la . Oana si Marian ( Tango MyO), deschizatori de drumuri si instructori consacrati, iti vor indruma primii pasi de Tango cu mult tact, daruire si pasiune pentru dansul pe . Comunitate de tango argentianian. Spatiu de dezvoltare personala prin dans.


TangoPasion s-a nascut din convingerea ca dansul si mai ales tangoul. Textul sincronizat cu muzica. Cel mai frumos tangou. Carlos Maturano, membru al Academiei Nationale de Tango a Republicii Argentina si Presedinte al Academiei Austriece de Tangou.


Piesa “ Tangou final” , de Mario Diament prezintă o poveste de viaţă,. Interviul se desfăşoară ca un joc, pradă – vânător, ca un tango , un balans între a domina. Autor: Mario Diament. Scenografia: Constantin Ciubotariu.


Muzica: Mircea Király.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare