marți, 18 iulie 2017

Taxa cununie civila 2019

Astfel, taxele pentru oficierea căsătoriilor sâmbăta și duminica ar. NU EXISTĂ TAXĂ DE URGENŢĂ pentru eliberarea certificatelor de stare civilă. Taxa oficiere casatorie in sediul Directiei de Evidenta a Persoanelor Craiova – 51. Ba mai mult, cuplurile care doresc sa se căsătorească, dar vor să oficieze cununia civila în alta parte față de oficiul primăriei, vor achita 1. Pentru oficierea căsătoriei, fie cea civilă , fie religioasă, este nevoie de mai multe documente. Ce taxe trebuie să plătești.


Taxa cununie civila 2019

Cererile se depun la Serviciul Stare Civila situat in Str. NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ. Regulament cununie online in orasul nostru pentru rezervare de ora automata. SERVICIUL STARE CIVILĂ.


Direcția de Impozite și Taxe Locale. UNDE: Idei de locații pentru o cununie civilă de vis. ACTELE NECESARE LA ÎNREGISTRAREA CĂSĂTORIEI (pentru cetăţenii români cu domiciliul în România).


Categoria: Starea Civilă back. Actele de identitate, . Termen de plată: la data depunerii documentaţiei la Starea Civilă. Taxa de oficiere casatorie inainte de implinirea termenului legal a) Mod de calcul: taxa. Hotărârea Guvernului nr.


Citește mai mult despre casatorie cetatean strain, casatorie , declaratie casatorie , . Articol precedentSe întrerupe curentul electric, în Lotizarea A. Taxele de casatorie sunt dupa cum urmeaza: vineri - gratuit, sambata – lei si duminica – 2lei. Taxa foto-video: lei foto respectiv lei video, indiferent . Documente, în original și în copii xerox, traduse și legalizate ori certificat de ofițer de stare civilă din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare, după caz:. Primaria Brasov - Stare civila , Casatorii, Nasteri, Arhiva.


TAXE EVIDENTA PERSOANELOR. Declaraţie de căsătorie, ce urmează a fi completată la serviciul stare civilă sector. Căsătoria se încheie de către ofiţerul de stare civilă la sediul serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor, al primăriei în a cărei rază de . Analizele obligatorii pentru cununia civilă se fac la medicul de familie de care aparțineti: – analize de sange. Daca fac prima cununie și am anii ,mai se acordă ajutorul?


Taxă dispensă căsătorie lei. Copii ale actelor de identitate a doi martori, care vor fi prezenti la oficierea casatoriei;.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare