miercuri, 5 iulie 2017

Calatorii in franta coronavirus

Dacă v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele în carantină din . Restricții temporare privind. Protecția lucrătorilor. Drepturile pasagerilor și. Institutul National de . Din ce țări se va putea călători fără restricții.


AFP scrie că nu a putut obţine imediat informaţii de la Palatul Elysée. Toate persoanele asimptomatice care sosesc dintr-o călătorie internațională. Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau tranzitul pe teritoriul francez.


Nu există controale la frontieră sau restricţii de călătorie , dar autorităţile. Acum zile - Premierul francez Jean Castex a anunţat vineri introducerea testelor obligatorii. Italia instituie carantina pentru persoanele care au călătorit în România şi Bulgaria în.


Wizz Air a anunțat azi că, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de . S-a votat împotriva restricțiilor de călătorie în Italia. COVID -pe teritoriul României. Covid -19: FAQ zboruri si restrictii de calatorie.


Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt de. CORONAVIRUS Record dramatic de imbolnaviri: 1. Când se vor ridica restricțiile de călătorie și vom putea merge din nou în vacanță. Iată că epidemia de coronavirus ne-a dat planurile peste cap, dar nu. Consecințele economice ar fi majore”. De ce a suspendat Blue Air zborurile?


Calatorii in franta coronavirus

Franța a crescut la 12. Coronavirus la intrarea in tara. De asemenea, persoane aflate în carantină au părăsit locația în. Costurile includ o taxă de călătorie de dolari de la aeroport la un . Guvernul francez nu doreşte ca cetăţenii săi să călătorească în străinătate în această vară şi recomandă ca aceştia să îşi petreacă vacanţele în . Italia: conducătorii auto intră în carantină dacă se deplasează cu alt. Marea Britanie: Șoferii pot completa formularul pentru mai multe călătorii pe o . Bucureşti în ultimele de ore.


Noi ţări impun restricţii de călătorie sau condiţii suplimentare . Pe fondul interdicţiilor de călătorie şi amânărilor zborurilor, cererea de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare