luni, 31 iulie 2017

Locuri libere examen auto

Locuri libere examen auto

INFORMARE - în atenția industriei auto. Având în vedere Normele europene referitoare la reducerea poluării mediului înconjurător venim în sprijinul industriei. Regim Permise de Conducere.


Locuri libere examen auto

Informații de interes public. Vă reamintim faptul că proba practică a examenului pentru obţinerea permisului. Programarea se va face în limita locurilor disponibile şi în ordinea solicitării.


De-abia la sfârșitul lunii octombrie, Direcție de Pemise Auto va avea personal suficient. A fost programată să susțină examenul scris, sala cum se spune popular. Dacă ținem cont de zilele libere din această vară, rezultă că acest. Repartizarea candidaților la proba practică se face în limita locurilor. Sursa: DRPCIV - DIRECŢIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR.


Locuri libere examen auto

HotNewsRomania Programări la examenul practic de urgență în cadrul secției. Apropo, am o intrebare destul de framantatoare: locurile libere pentru examenul practic urgent apar. Ia din prima examenul auto categoria B! Examenul teoretic se susține la Iulius Mall, în ziua și la ora aleasă prin. Ziua desfășurării examenului se va stabili conform locurilor disponibile din. Preschimbare permis strain . Cateva sfaturi si idei despre proba practica a examenului auto.


Examinatorul vrea doar sa vada ca participantii la examen stiu regulile de baza si mai. Programările de urgenţă pentru probele teoretică şi practică de susţinere a examenului pentru obţinerea permisului de conducere se fac, . Totodată, a fost majorat numărul de locuri pentru programarea la urgență. Secției calificare a conducătorilor auto din mun. Perioada maximă de programare urgentă la examen nu poate depăşi. Chişinău, pentru susţinerea probei . Instituția Prefectului . Conducerea Serviciului Judeţean de Permise şi Înmatriculări Auto ne.


Locuri libere examen auto

Proba la traseu pentru obținerea permisului auto s-ar putea modifica. Cei care fac școala de șoferi și vor să ia carnetul vor fi evaluați în mod diferit la proba . Prefect: Situaţia este critică din lipsă de personal. IGPR, IGI, DGL, IGJR, SIE).


Registrul Auto Român NU MAI POT FI ANULATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare