luni, 17 iulie 2017

Bruxelles coronavirus

Bruxelles coronavirus

Acum zile - Aflați ultimele noutăți despre răspunsul UE la pandemia provocată de coronavirus și despre acțiunile Consiliului în legătură cu pandemia . Comunitatea francofonă: Ministère de la Fédération Wallonie- Bruxelles. Covid -1 contact apropiat cu o . Acum zile - Premierul Borisov, testat pentru coronavirus după ce șefa de cabinet care l-a însoțit la Bruxelles a fost inițial confirmată cu COVID. Acum zi - Grand-Place din Bruxelles pe timp de coronavirus. Epidemia a redemarat în Belgia și Spania, constată Le . Summitul maraton de la Bruxelles s-a încheiat. Liderii europeni au . En raison de la crise du coronavirus , nos guichets sont toujours fermés.


Bruxelles coronavirus

Néanmoins, vous pouvez prendre un rendez-vous téléphonique ici. Regiunile mai afectate sunt Flandre, Wallonie si Bruxelles. Situatia pe provincii poate fi accesata aici. Uniunea Europeană și lecțiile pandemiei de coronavirus. Bruxelles -ul solicită UE să se pregătească pentru „efectul de cocktail” dintre coronavirus și gripă și să evite izolarea.


Informari situatie zboruri. of the Brussels-Capital Region with the latest information on the coronavirus epidemic. Ne aflăm în plin sezon. Coronavirus : Vacanţă în Franţa, departe de masele de turişti. Belgien Brüssel Statue Europa vor Europaparlament . Stay at home, especially if you are sick. Wash your hands regularly with soap and water.


Bruxelles coronavirus

Keep enough distance ( metres) when . ULTIMA ORĂ Plan de măsuri la Bruxelles pentru coronavirus - investiții de miliarde euro și activarea clauzei care va permite statelor . Watch how to travel from Brussels Airport in the video. Walk through each step of the journey . NATO a anunţat luni un prim caz de infectare cu coronavirus în rândul personalului său de la sediul din Bruxelles , transmit dpa şi EFE. Președintele Parlamentului European, David Sassoli, a anunțat astăzi că va intra în carantină pentru zile. BRUXELLES , mart - Sputnik, . Un funcţionar belgian al Agenţiei Europene de Apărare (EDA), agenţie a Uniunii Europene cu sediul la Bruxelles , a fost testat pozitiv pentru . Un angajat al Consiliului Uniunii Europene, instituţia comunitară de la Bruxelles în care sunt reprezentate statele membre, a fost testat pozitiv . Corspondenţă de la Bruxelles - Reporter: Andreea Marin - Şase cazuri de infectare cu coronavirus sunt deja confirmate între angajații . Sophie Wilmes a donné une conférence de presse à Bruxelles , lundi . The City of Brussels has taken several decisions in order to best respect the measures of the federal government in the . Jérémy Audouard est en direct de Bruxelles. Abonnez-vous à notre chaîne sur.


Miniştrii Sănătăţii din statele membre ale Uniunii Europene vor avea o reuniune extraordinară în dimineaţa zilei de martie, la Bruxelles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare