vineri, 7 iulie 2017

Cerere inscriere concurs spital

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SIBIU. Aleea Filozofilor Nr. Cerere de înscriere la concurs. CERERE DE ÎNSCRIERE LA CONCURS.


Anexez prezentei următoarele documente: 1. Actele necesare pentru inscrierea la un concurs de angajare la spital de stat. Formulare de angajare. Concursuri și examene. Va rog sa-mi aprobati inscrierea la concursul pentru ocuparea postului vacant de. In atentia Domnului Manager Marius CRAINA.


ACTE NECESARE INSCRIERE CONCURS. PENTRU OCUPAREA POSTURILOR. DE ASISTENT MEDICAL GENERALIST. Domnule preşedinte al comisiei de concurs ,. Tarife prestări servicii medicale la cererea pacienților (cu plată). Model cerere inscriere.


Cerere inscriere concurs spital

Stefan Odobleja Craiova, organizeaza concurs in vederea incadrarii urmatoarelor . ANUNT concurs asistenti medicali - 20. Sectia Exterioara cu Paturi CF Buzau. Spitalul Judetean de Urgenta Arges. Descarcare cerere inscriere examen in formatele: pdf, docx.


Pentru inscrierea la concurs , candidatii vor prezenta un dosar de concurs care va contine urmatoarele documente : Ø cerere de inscriere adresată . Rezultate selectie dosare. FORMULAR DE ÎNSCRIERE LA CONCURS. REZULTATE FINALE CONCURS INGRIJITOARE- 25. Apasati pentru vizualizare.


Cerere inscriere concurs spital

Anunturi posturi medici. COVID făcute în spital , cazuri pozitive Activitatea . Romaniei, cerere de inscriere si declaratie propria raspundere 19. Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor prezenta un dosar de concurs care va conţine următoarele documente: o cerere de înscriere la concurs in care se . Dosarele de inscriere se depun la sediul spitalului din str.


In urma analizarii dosarelor de inscriere , comisia de concurs numită prin Decizia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare