joi, 13 iulie 2017

Starea civila iasi publicatii casatorii

Publicații căsătorii. Serviciul de Stare Civilă. Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu întocmirea unui act în registrele de stare civilă – de căsătorie – sau ulterior, pe baza . Casatorii - programare online - dlep-iasi.


LA PRIMARIA SECTORULUI – STAREA CIVILA. Oamenii pot gasi acum toate informatiile de care au nevoie atit pe linie de Evidenta a Persoanelor, cit si de Stare Civila. Starea Civila din Iasi a inregistrat un numar record de casatorii , atat in perioada starii de urgenta, cat si dupa.


Ofiţer de stare civilă ,. PUBLICAȚIE DE CĂSĂTORIE. Iasi , şi a d-rei HANGHIUC EMANUELA în vârstă de ani, cu domiciliul în Mun. Foto Oficiul de Stare Civila , com. Program de lucru cu publicul Starea Civilă Sector 6. Programarea căsătoriei online se face pe pagina de internet a Municipiului Târgu. Acte necesare: – certificatul . Compartimentul de Stare Civilă întocmește, ţine evidenţa şi eliberează certificate de.


PDF icon publicatie casatorie 09. INFO UTIL: Inregistrare unei nasteri ce a avut loc in localitatea Miroslava, judetul Iasi , PDF. INFO UTIL: Eliberarea, la cerere, a unui certificat de nastere (duplicat).


DEZBATEREA ZILEI – COMUNA BELCEȘTI ÎN CIFRE ( Iasi TV Life) . Căsătorii , divorțuri. Informatii privind circulatia anumitor documente oficiale intre Statele membre – vizualizeaza. Măsuri privind înregistrarea actelor de stare civilă pe perioada instaurării stării de urgenţă în România.


Modalitatea de acordare a ajutorului de . SERVICIUL JUDEŢEAN IAŞI. Direcția Locală de Evidenţă a Persoanelor. Vasile Alecsandri, nr. Declaratie de casatorie.


VERNICA VLAD SI MIHALCUT GEORGIA- . Oțeleni, sat Oțeleni, judeţul Iași şi a d-nei(d-rei) FARAON PETRONELA în vârstă de ani, . CHIRIAC MARIUS - GABRIEL , in varsta . Astăzi, ziua 2 luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare