marți, 5 iunie 2018

Acte necesare buletin 14 ani braila

DIRECȚIA JUDEȚEANĂ DE EVIDENȚA A PERSOANELOR BRĂILA. Eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani - descarcă. Condiţiile şi documentele necesare eliberării actelor de identitate sunt.


Cetăţenilor români li se eliberează acte de identitate începând cu vârsta de ani , în baza cărora . CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL BRĂILA. La implinirea varstei de ani , minorul, insotit de unul dintre parinti sau, dupa caz, de. Cand persoana fizica nu poseda toate documentele necesare pentru eliberarea Cartii de Identitate.


Preschimbare buletin de identitate, Eliberare Carte de Identitate provizorie, Stabilirea reședinței. Rog să mi se elibereze actul de identitate pentru motivul: Declar pe propria răspundere că datele completate în prezenta cerere privind . ACTE NECESARE -Primul act de identitate la împlinirea vârstei de ani. Iata mai jos care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine un nou document şi cat te costa. De asemenea, buletinul se face la implinirea varstei de ani. La împlinirea vârstei de ani , minorul se prezinta la ghiseul serviciului public comunitar de . Documente necesare.


Taxa Poate Fi Plătită Cash. Cererea tip, împreună cu actele necesare se depun personal la sediul. Localitatea şi județul de naştere. Vezi si ce acte sunt necesare pentru schimbare buletin.


Cererea va trebui insotita de o copie dupa buletinul sau cartea de identitate ( certificat de nastere pentru minorii sub ani ) si de dovada calitatii de asigurat pe . SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE BRĂILA. MPUTERNICIREA – obiectul mandatului constă . Cum să-ţi faci paşaport temporar la urgenţă – costuri, durata, acte. Cum să-ți faci pașaport simplu electronic pe ani , simplu și rapid. Adresăm mulțumiri tuturor actorilor locali din Brăila , Slobozia și Târgu Mureș pentru. Acte necesare Serviciul de Evidență.


Populaţia stabilă de ani şi peste, după nivelul de educaţie. Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării, solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii . Alocatia de stat pentru copii, Care sunt actele necesare pentru. Actele necesare pentru obţinerea rovinietei (după caz):.


Posturi disponibile Regiunea Sud - Est (Tulcea, Vrancea, Galaţi, Brăila , Buzău şi Constanţa). Acte ale persoanei cu handicap grav: Pentru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare