vineri, 1 iunie 2018

Aviz de insotire a marfii saga

Aviz de insotire a marfii saga

In primul rand mentionez ca detin o I. TVA si utilizez SAGA P. As dori cateva lamuriri in ceea ce priveste avizul de. As avea o intebare in legatura cu avizul de insotire a marfii. Eu intocmesc un aviz zilnic agentului care face van-sell, intrebarea este cum fac in momentul cand el . Despre programe › SAGA PS forum. Buna ziua, La societeatea la care lucrez se doreste ca marfa aprovizionata sa fie insotita de aviz de insotire a marfii completat doar cantitativ, . Avizul este document de insotire a marfii.


Aviz de insotire a marfii saga

Trebuie asociat cu o factura , in baza careia se face incasarea. Incasarea se face cel mai elegant in . Imi puteti spune cum se face avizul de insotire a marfii ? Cum sa trec fara factura . Avizele de insotire a marfii. Clientul are mai multe magazine in tara. Facturile se emit pentru o societate cu sediu intr-un . Probleme contabile › Diverse forum.


Forum SAGA - Saga C forum. Raportul de gestiune este bun dar am . II neplatitoare de tva ), iar . Eu fac mai departe aviz catre cel care am incasat avansul si i-l . Daca fac acest lucru in saga mi se. Dar expedierea cu aviz de fapt nu reprezinta o vanzare, ci sunt . Asa cum este reglementat, avizul este utilizat nu numai pentru insotirea marfurilor in . Cu cate firme ma pot conecta prin FGO pe o licenta SAGA ? Dupa importul facturilor din FGO in SAGA , respectivele facturi mai pot fi modificate in FGO? In randurile urmatoare, vom vedea in ce context devine obligatorie intocmirea unui aviz de insotire a marfii inclusiv in situatia in care exista deja . Ca si factura, un aviz de insotire a marfii intocmit corect trebuie sa cuprinda. Ai posibilitatea de a emite un aviz de insotire a marfii pentru bunurile pe care le trimiti furnizorului.


Aviz de insotire a marfii saga

Bifeaza aceasta optiune si alege seria si data avizului. Saga C , realizare furnizori, introducere facturi de intrare, jurnal de cumparare. Pentru filmulete similare.


Dela A LaZ Ghid de utilizare program de facturare online. Intrări - Ieşiri: Cum emit un aviz storno. De asemenea, informaţiile legate de avizul de însoţire a mărfii corelat cu factura vor fi automat afişate pe factură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare