vineri, 1 iunie 2018

Taxa cununie civila tg mures 2018

Viitorii miri care nu au domiciliul în Tîrgu - Mureș și vor să se căsătorească aici trebuie să plătească o taxă fixă de 3de lei. Primăria Municipiului Târgu Mureș. Tîrgu Mureș , proiectul de hotărâre care reglementează taxele. Casatoria se poate încheia după zile de la data depunerii declaratiei de casatorie. Buna fetelor , oare cam cat timp ar trebui sa fie intre cununia civila si cea.


Taxa cununie civila tg mures 2018

Daca faci cununia civila in Tg. Serviciului Stare Civilă au fost întocmite 8de acte . Cununia civila – acte necesare. Actele de casatorie trebuie depuse la cu minimum zile inainte de oficializarea casatoriei.


Targu Mures , Piata Victoriei , nr. Transcrieri certificate de casatorie. Incepand din data de 15. Starea Civila Sector primeste cerereri trascriere (Republica Moldova si Ucraina in intervalul 8:– 11:30).


Taxa cununie civila tg mures 2018

Continutul acestei pagini are nevoie de o versiune mai noua Adobe Flash Player. Get Adobe Flash player. Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu întocmirea unui act în registrele de.


TAXA ÎN DOMENIUL EVIDENȚEI PERSOANELOR TAXA ÎN. SPCLEP – STAREA CIVILĂ. VARGA CLAUDIA-IZABELA în vârstă de ani, cu domiciliul în TÂRNĂVENI , judeţul MUREȘ. Pagină Oficială a Orașului Sărmașu. Anunțuri Impozite și Taxe Locale.


O clădire din Cetatea Medievală Târgu Mureş , care a fost amenajată şi decorată ca un. Lucrările începute în urmă cu mai multe săptămâni au redefinit corpul în care, de acum înainte, va funcţiona Starea civilă. Primarul Sectorului despre majorarea taxei de salubrizare: Cei care . Vă rugăm pentru depunerea dosarului de căsătorie să vă prezentați la ghișeul de primiri documente de la Biroul Stare Civila cu zile calendaristice înainte . Am creat o lista scurta si utila a modului in care puteti aborda analizele medicale necesare pentru cununia civila si pentru casatorie.


Cand se obtin analizele medicale si cand se depun actele la primarie? Analizele medicale cerute prin lege nu sunt valabile decat . Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Sunt de acordDetalii . Unii preoţi nu percep taxe de cununie , dar în alte biserici acestea.


Taxa cununie civila tg mures 2018

Hunedoara taxa achitată de miri pentru cununia religioasă începe de la . Chestiuni de stare civilă ,. Probleme de învăţământ confesional. PUBLICATIA DE CASATORIE inregistrata in DATA DE 15. LA PRIMARIA SECTORULUI – STAREA CIVILA - BUCURESTI intre dl.


TARGU MURES , JUDETUL MURES intre dl.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare