vineri, 22 iunie 2018

Program starea civila iasi decese

NAȘTERI - STAREA CIVILĂ. DECESE - STAREA CIVILĂ. NOUL PROGRAM DE LUCRU. Serviciul de Stare Civilă. Vasile Alecsandri nr. Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi.


Program starea civila iasi decese

Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu . ANUNT-PRIVIND-INREGISTRAREA- NASTERILOR-IN-PERIOADA-STARII-DE-URGENTADescarcă. Program eliberari certificate. Pentru înregistrarea actelor de deces , naștere, căsătorie . Certificatul de deces este un act de stare civilă care se eliberează de către serviciul public comunitar local de evidenţa persoanelor pe baza . Se eliberează certificatul de deces doar persoanelor îndreptățite.


Primiri, eliberari acte altele decat transcrieri si decese. Compartimentul de Stare Civilă întocmește, ţine evidenţa şi eliberează certificate de stare civilă pentru naştere, căsătorie şi deces. LAURA GÎMBUȚĂ - Ofițer . La oficiul de stare civilă din cadrul Primăriei Popricani se înregistrează decesul tuturor persoanelor, cetăţeni.


Consulatul General al Republicii Moldova la Iași. Pentru transcrierea actelor de stare civilă eliberate de către organele competente ale statului de. Plan de măsuri DGEP-MB COVID 19.


Intocmirea actului de deces se face la serviciul public comunitar local de evidenta a persoanelor sau, dupa caz, de ofiterul de stare civila din cadrul primariei . Anexa oferă informaţii cu privire la menţiunile existente pe marginea actelor de stare civilă. Transcrieri deces – documente necesare. Plata taxelor de stare civilă și evidența persoanelor se face, fără comision, direct pe platforma. DLEP Iaşi este următorul:.


Program starea civila iasi decese

Acte de stare civilă. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. Articolul precedentFOTO Street FOOD Festival Iași la ediţia a II-a. Ajutorul de deces se achită asiguratului sau pensionarului al cărui membru. Constatarea decesului Decesul va fi constatat de catre medicul de familie sau de.


Dupa intocmirea actului de deces , ofiterul de stare civila elibereaza . Iaşi , cu aprobarea primarului comunei Bivolari. Starea Civilă din Primăria Suceava, deschisă doar pentru Nașteri și Decese. Pentru primirea și eliberarea actelor la Decese. Ridicarea certificatului de naştere de la Compartimentul Stare Civilă.


Program starea civila iasi decese

Asigura: inregistrarea actelor si faptelor de stare civila , intocmirea, inscrierea si. Repere administrative sub semnul lui Aprilie (TELEM Iasi ). Cerere privind aprobarea transcrierii in Registrul de Stare Civila a certificatului (extrasului) (descarca aici). Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanelor Iaşi , aflat la Iulius Mall,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare