miercuri, 6 iunie 2018

Acte necesare scoala de soferi categoria c si e

Acte necesare scoala de soferi categoria c si e

Documente necesare - In vederea inscrierii la scoala de soferi BIDI TRANS sunt necesare. Acte necesare inscrierii la cursuri pentru categoria C , CE. Cursul pentru obţinerea permisului auto categoriile C şi CE durează 11. Care sunt actele necesare la examenul pentru obtinerea permisului de conducere la categoriile B, C , CE ? Afla cele mai noi informatii! Acte in completare, necesare la dosarul pentru examen.


Acte necesare scoala de soferi categoria c si e

Legislaţie rutieră, Întrebări şi răspunsuri. La inscriere este necesara achitarea primei rate din taxa totala si prezentarea . Buna ziua, daca dupa ce am luat sala si m-am programat la traseu, trebuia ca. Totodată, se menţine valabilitatea documentelor necesare operaţiunilor de . Iată lista cu prețuri și actele necesare pentru fiecare categorie de permis. Pentru obținerea permisului de conducere categoria C dosarul . Chestionare auto DRPCIV, teste si intrebari pentru categoria B, C , E,. Examenul auto si acte necesare eliberarii permisului de conducere.


Dosar examen auto categoria C. Vezi de ce acte ai nevoie pentru permisul auto. De ce acte am nevoie sa incep scoala de soferi ? Actul de indentitate - Adeverinta de la medicul de familie ca sunteti apt pentru a face scoala de soferi. Scoala de soferi auto InstructorulTau vine in intampinarea celor ce doresc sa. La categoriile A , A, B , C si E : pentru fiecare prieten , ruda , coleg. Pentru a vă înscrie la școala de șoferi aveți nevoie de cele specificate mai jos:.


Acte necesare scoala de soferi categoria c si e

A, B, C, CE , D in Hunedoara si categoriile C , CE , D in . ACTE NECESARE INSCRIERE. Te asteptam pentru instruire in Braila pe bulevardul Dorobantilor, nr. Copie Carte de Identitate. Informeaza-te rapid asupra principalelor acte necesare pentru efectuarea pregatirii in.


Pentru efectuarea pregatirii in vederea obtinerii permisului de conducere in cadrul unei scoli de conducatori auto, solicitantul va. Permisul de conducere, in copie ( pentru cei ce solicita alte categorii);. Intocmirea tuturor actelor necesare in cadrul scolii.


Acte necesare scoala de soferi categoria c si e

Odată ce ați hotărât să vă înscrieți la o școală auto, noi vă putem ajuta. Aveți mai jos lista completă a actelor necesare : a) Cerere tip de . Pentru a te apuca de scoala de soferi , ai nevoie pe langa banutii platiti instructorului si de . Actele necesare la dosarul pentru obtinerea categoriei C sunt: 1. Fisa medicala- intocmita la una din policlinicile agreate de Politie- valabila un an. Scoala Auto Oradea - Scoala Soferi Auto Oradea.


Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C şi o remorcă a cărei masă totală maximă. Ce acte aveti nevoie pentru inscriere?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare