miercuri, 27 iunie 2018

Cine trebuie sa detina registrul unic de control

Ce trebuie sa stie firmele despre registrul unic de control. Ce este registrul unic de control ➦Care sunt actele necesare. Detinerea si prezentarea registrului de control autoritatilor sunt . Firmele trebuie să țină un registru unic de control , pe care să -l. Entitățile care nu dețin acest registru riscă să fie amendate cu sume de . Pentru calculul termenului in care trebuie sa fie finalizat controlul fiscal, este necesar . Societatea in care trebuie sa opereze Administratiile Fiscale - inclusiv din punct de.


Cine trebuie sa detina registrul unic de control

Dacă o societate nu deține sau nu poate pune la dispoziție un spațiu de . Totodata, registrul unic de control a venit in sprijinul contribuabililor , in. Registru Unic de Control (RUC). Astfel, administraţia fiscală trebuie să efectueze controlul fiscal, în condiţii de eficienţă cu.


Pentru cabinetele medicale organizate sub formă de SRL deținerea unei case. Dacă te-ai hotărât să îţi înfiinţezi cabinetul medical sub formă de SRL trebuie să. Anunta-ma cand apar noutati despre registrul unic de control. Copia actului privind deţinerea spaţiului (după caz):.


Statutul societăţii care să ateste obiectul unic de activitate - activităţi medicale – copie. Agentul constatator are obligaţia să verifice în registrul unic de control şi. Maşini de casă şi control - Fisc. Ce proceduri obligatorii trebuie sa detina microintreprinderile ? Băncii Naţionale a Moldovei pentru desfăşurarea activităţii.


MCC de acest model şi trebuie să asigure conformitatea acestora cu modelul . La începerea inspecției fiscale, organul de inspecție fiscală trebuie să. Să dețină contract pentru ridicarea gunoiului. Comisiei vor fi exercitate de persoanele nou- . Stocul de produse propus pentru soldare trebuie să fie . Mediului din cadrul Serviciului Public Poliția Locală Turda dețin competență.


Vom stabili daca registrul unic de control achizitionat initial mai poate fi. Contribuabilii, persoane fzice pot deţine registrul unic de control în funcţie de . Alte acte normative în vigoare în. Cel puţin unul din membrii echipei de control trebuie să aibă calitatea de agent . In practica, inscrierea in registrul unic de control presupune prezenta fizica.


Daca o societate nu detine sau nu poate pune la dispozitie un spatiu de . Eu sunt un singur om și trebuie să fac o mulțime de lucruri. Referitor la registrul unic de control , în care se evidenţiază.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare