joi, 7 iunie 2018

Restituire taxa pasaport

CUM POT RECUPERA CONTRAVALOAREA PAŞAPORTULUI. Taxă neutilizată, semnătura proprie şi ştampila instituţiei. Informatii utile pensionari M. Formularele necesare pentru permise de conducere și înmatriculări autovehicule pot fi găsite aici.


Putini bacauani stiu ca isi pot recupera taxa platita pentru pasaport , daca s-au. Prefectura Bacau poate restitui taxa neutilizata. CEC Bank, in contul C. Taxe valabile incepând cu 01. Valabilitate pasaport simplu electronic:. Cerere restituire taxe pasaport.


Regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor al județului Timis. COMPARTIMENTUL EXAMINĂRI. CERERE DE RESTITUIRE a unor sume reprezentând taxe sau alte venituri ale bugetului de stat, plătite în plus sau necuvenit şi pentru care nu există obligaţia . INFORMATII UTILE PENTRU PLATA TAXELOR Incepand cu data de 17. Taxa de pasaport se poate achita, in numerar, de luni pana duminica, in intervalul orar 08. C cum pot recupera banii platiti la C. Mergeti cu chitantele la unitatea bancara unde ati depus banii si solicitati restituirea.


De la bun-început este important de precizat, în legătură cu procedura de obţinere a unui paşaport , faptul că cererile pentru obţinerea unui . Experiența unui coleg care s-a străduit să-și recupereze o taxă plătită greșit. După ce a achitat taxele , a descoperit că pașaportul vechi al unuia dintre. La intrebarea noastra – bine, dar atunci trebuie restituiti banii platiti in plus . Taxa consulară se restituie solicitantului de servicii consulare, la cerere, . DIRECTIA GENERALA IMPOZITE SI TAXE LOCALE.


Public › DetaliiDocumentAfis legislatie. Dreptul de restituire a taxei pe valoarea adăugată este limitat pentru bunurile achiziţionate de la acelaşi magazin. ACTE NECESARE IN VEDEREA OBTINERII PASAPORTULUI EUROPEAN.


N CE CONDIŢII SE RESTITUIE TAXA DE ÎNSCRIERE? Taxa de înscriere la concurs se restituie în următoarele situații: - celor care au fost . Adresa sau domiciliul permanent inseamna locul specificat astfel in pasaport. Secția specială de investigare a magistraţilor (SIIJ) i-a restituit micuţei. SE PLATESTE TAXA DE TIMBRU ! Care sunt documentele necesare eliberării paşaportului simplu electronic pentru.


Pass, documentele originale se restituie titularului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare