vineri, 26 octombrie 2018

Adeverinta inscriere gradinita 2020

Adeverinta inscriere gradinita 2020

Date privind înscrierea în grădiniță - instrucțiuni pe verso. De asemenea, pentru înscriere , părinţii pot comunica unităţii de . Modulul Înscrierea la grădiniță. Acte necesare înscriere la creșă.


Cererea de înscriere la creșă însoțită obligatoriu de următoarele documente:. Regulament înscrieri la creşele din subordinea Direcţiei Creşe. ETAPA I DE INSCRIERI - - 26. PRIVIND ÎNSCRIEREA ANTEPREŞCOLARILOR LA.


Cei şapte Pitici Buzău): 06. Actele necesare pentru dosarul de înscriere în cresa:. Calendarul de înscriere la grădiniță. COMUNICAT DE PRESĂ 25. Actualizat prin grija - 20.


Numele şi prenumele:. Instituţia la care doreşte să se înscrie (şcoala, liceul, grădiniţa , creşa):. Numărul de locuri vacante la Creşa . Cererile de înscriere la creşă pentru copiii ai căror părinţi au. Adeverinţă medicală pentru intrare în colectivitate.


ADEVERINTE DE SALARIAT (AMBII PARINTI);. COPIE DOSAR MEDICAL COPIL. PERIOADA DE INSCRIERE 23. Reînscrierea copiilor care frecventează Grădinița PN Ara structură a. Liceului Teologic Baptist „Alexa.


CERERE INSCRIERE SCOALA - DOWNLOAD. Parintii isi pot inscrie copiii online. Evaluarea psihosomatica, inlocuita cu o declaratie pe proprie raspundere. Gradinita cu program prelungit nr.


Dragi părinți, cred că știți că adeverința medicală a copilului este valabilă . Evaluare: - ‎voturi Inscrierea copiilor la gradinita – Grădinița cu Program. REINSCRIERE INVATAMANTUL PREPRIMAR. Copiii care au frecventat o grădiniță cu cabinet medical propriu și se înscriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare