luni, 29 octombrie 2018

Cerere inscriere concurs invatamant

Cerere inscriere concurs invatamant

La data depunerii dosarului am o vechime efectivă în învățămant de . Procedură, cerere și fișă de înscriere. Unități de învățământ din județul BN. Inspectoratul Scolar Judetean Brasov. In anul scolar precedent am avut urmatorul statut in invatamant : a) titular(a ) . COLAR ÎN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DE STAT. Punctaje inițiale ale titularilor care au solicitat detașare prin concurs specific.


Situație procesare cereri de înscriere din afara circumscripției în clasa pregătitoare. Concurs directori unități de învățământ. IMPORTANT verificare date candidati concurs ocupare posturi didactice. Cerere înscriere concurs Titularizare. Transferul consimțit și pretransferul între unitățile de învățământ au fost . CA al unității de învățământ , validată de consil.


Aleea Filozofilor Nr. Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu. Anunț contestațiiAnunț - precizări concurs titularizareLista candidaților înscriși. Lista posturilor vacante pentru care se va organiza concurs la nivelul unitatii de invatamant. Datele de înscriere ale candidaților la concursul național de ocupare a posturilor.


Punctaje candidati care au solicitat detasare la cerere prin concurs specific. CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR. CERERE de inscriere la concurs. Copia actului de identitate sau a oricărui alt document care atestă identitatea, potrivit legii. Copii ale documentelor care.


Invatamant , educatie Colegiul Tehnic Gheorghe Lazar Plopeni. Rezultatele validării dosarelor de înscriere se află AICI. Lista cadrelor didactice titulare care au depus cereri de pretransfer a fost publicată. Lista locurilor libere pentru etapa a II-a de admitere invatamant profesional si dual.


Documente necesare pentru înscrierea la concurs. Dosarele de concurs pot fi transmise scanate integral la adresa de e-mail. La concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant poate.


Model cerere de înscriere la concursul de admitere la Academia de Poliţie „ Alexandru. Formulare de angajare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare