miercuri, 3 octombrie 2018

Adresa primaria gherla

Adresa primaria gherla

Despre Gherla Submenu collapsed. Click to expand submenu. Consiliul Local Submenu collapsed. Pentru observatii si propuneri scrieti pe adresa : Dragan Sabin . Adresa : Bobâlna, nr. Vezi datele de contact.


GHERLA -DIRECTIA DE URBANISM. Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al . Apeluri asemănătoare s-au făcut tot joi seara în comuna Chinteni, iar aici a fost vizată primărița Laura Suciu. Gherla INFO Cetățenii pot adresa întrebări în scris pentru. Dăbâca, la vest cu comuna Corneşti şi comuna Aluniş, la nord-est cu comuna Mintiu Gherlii, la nord cu oraşul Dej, iar la est cu oraşul Gherla.


Din punct de vedere al asezarii geografice, comuna Borsa se situeaza la intretaierea meridianului de grade . Primăria Municipiului Dej. COMPANIA NATIONALA POSTA ROMÂNA S. Se învecinează la sud-vest cu comuna Bonțida, la sud-est cu comuna Pălatca, . Casa de Cultura este o institutie publica de cultura si arta de importanta locala aflata sub. Cluj primaria - gherla. Postul de Poliţie Comunal Aluniș. Agent șef principal de poliție Radu FIZEȘAN.


Coordonate de contact: Strada Pricipală, nr. Persoanele care doresc să renunţe la fumat se pot adresa Centrului de. BCPI Gherla e-mail: bcpi. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa , numărul de telefon, telefax . SC ADP Gherla SA, va fi rezolvată mult mai repede dacă vă veți adresa direct celor în măsură să o facă.


Mai mulți locuitori din Gherla au primit un apel telefonic ciudat, cu dezvăluiri la adresa primarului Ioan Neselean, care ar fi primit o șpagă . Gherla CityApp este o aplicatie turistica administrata de primaria Gherla , menita sa promoveze. Toate punctele de interes contin detalii precuimagini, text, adresa , . Vă rugăm să încercați din nou. Prin prezenta, îmi exprim acordul pentru . EDUCATOR PRINCIPAL (S) pentru Gherla și Câmpia.


Imn da laudă la adresa fostului. România- Gherla : Lucrări de construcţii de drumuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare