miercuri, 10 octombrie 2018

Ambasada romaniei in germania münchen programare

Vă informăm cu privire la faptul că este necesară o programare. Cum ajung la sediul . CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI în München. ESTE NECESARĂ PROGRAMARE.


Program cu publicul: luni - vineri 08:- 14:30 . Posibilitatea de programare online la sediile misiunilor diplomatice și oficiile consulare;. Misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din străinătate nu își asumă nicio. Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.


COORDONATE DE CONTACT: . Germania : Ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar, Emil. AMBASADOR: domnul Dănuţ- Florin SANDOVICI. Am aplicat pentru pașaport simplu electronic pentru cetățeni români majori cu domiciliul în străinătate si am primit programare de-abia pe septembrie. Reprezentanțe diplomatice în.


Ambasada romaniei in germania münchen programare

Acasă › UTILE romde. Am avut programare la consulat și a fost anulată! Republica Federală Germania.


Cetățenii care vor să apeleze la serviciile acestora trebuie . Am vizitat aceste ambasade, si in plus pe cea din Köln, Germania. De ce, nu vorbesc functionarii Ambasadei Romane de la Londra engleza? Patru prieteni se duc într-o scurtă excursie în Germania.


Ambasada romaniei in germania münchen programare

Programarea ai putea-o primi si telefonic, dar doamnele de la. Voiam să ne cerem scuze că azi nu am avut program de lucru cu publicul. Serviciile consulare se vor efectua pe bază de programare prealabilă.


Bonn și Munchen și Berlin și ai oficiilor consulare din Danemarca, Polonia, . Misiunea Permanenta a Romaniei pe langa organizatiile de la Viena. Sectia Consulară a Ambasadei României la. GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN REPUBLICA FEDERALĂ GERMANIA.


Ambasada romaniei in germania münchen programare

Dupa CNP si data depunerii munchen. Generalkonsulat von Rumänien München. Informaţii importante pentru viaţa dumneavoastră în Germania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare