luni, 15 octombrie 2018

Cand se inchid granitele 2020

Cand se inchid granitele 2020

Germania închide granițele. Număr record de persoane care au trecut. Când și unde putem călători peste granițe. Uniunea Europeană își închide granițele ! Inchide Precedent Următorul. Granițele dintre țările membre ale Uniunii Europene este foarte.


Cand se inchid granitele 2020

Când se deschid destinațiile preferate ale românilor și ce se schimbă în turism. Republica Moldova este pe listă. Italia şi-a închis graniţele.


IMPORTANT - situația la granițele R. Actualizare - iulie, ora 13:00. Li se închid graniţele. Europei”, susţin reprezentanţii PS sâmbătă, într- o . Sfaturi de călătorie, informații privind măsurile sanitare la frontierele Schengen. România se află în stare de alertă. Avem un focar nou - situaţia de miercuri dimineaţă, 29.


Cand se inchid granitele 2020

Terasele și sălile de joc se închid la ora 23. Grecia închide punctele de trecere a frontierei terestre cu Bulgaria, cu excepţia unuia singur. Parisul a reveni la viaţă de când a început relaxarea restricţiilor în urmă cu o lună. Autoritățile maghiare au decis să închidă toate granițele , pentru toți. Trebuie luate noi decizii, deoarece, până când vom avea un vaccin, acestea sunt singura . Guvernul portughez a decis ieri să închidă granița cu Spania.


Portugalia a decis să închidă granițele cu Spania. Când va reveni Serbia pe lista ţărilor sigure ale UE? Ministrul Afacerilor Externe Ivica Dačić . State din întreaga lume îşi închid graniţele şi impun restricţii stricte de călătorie pentru a limita. Inca o tara isi inchide granitele pentru moldoveni.


Cand se inchid granitele 2020

Astfel, chiar si cetatenii altor state, . Ungaria a pus tara noastra pe lista rosie de. De când intră aceste reglementări în vigoare? Frontierele Austriei sunt deschise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare