luni, 6 mai 2019

Anaf formularul 390

Anaf formularul 390

Declaraţia recapitulativă se . DECLARATIE RECAPITULATIVĂ. Agenţia Naţională de Administrare. Contribuabilii care deţin certificat digital pot depune formularul prin mijloace electronice de transmitere la.


Anaf formularul 390

Pe site-ul ANAF -ului a fost publicat spre dezbatere publică, în data de februarie, un proiect de ordin care prevede modificarea actualului . Ce declaratii trebuie sa depuna la ANAF un platitor de TVA ? Acest formular este . Agenția Națională de Administrare Fiscală - ANAF. Pentru a te înregistra în Vies, formularul 0trebuie completat și depus la sediul ANAF. Formularele pot fi găsite accesând linkul de mai jos.


Citeste ultimele stiri despre formular anaf pe StirileProTV. Autoritatile atrag atentia persoanelor impozabile inregistrate in scopuri de TVA, referitor la contraventiile si sanctiunile aplicate in cazul formularului 3. Când nu îl folosești la ANAF , îl poți utiliza pentru a da valoare legală . Ordinul preşedintelui . ANAF de a impune TVA pentru livrările intracomunitare de bunuri care nu pot fi . In situatia in care se constata erori dupa depunerea formularului 3, . Lista completă a formularelor fiscale de la ANAF și explicații detaliate privind. Site-ul asistenta-contribuabili. Uită-te doar ce reclame sunt afişate acolo.


Anaf formularul 390

Depunerea declaratiei 3VIES online. VIES) poate fi depusa online pe site-ul ANAF pe baza kitului de semnatura . Descarcati de pe site-ul ANAF actualizarile pentru DUK Integrator la 39 3si Pdf inteligent la. J) pentru declaraţia 3vor putea fi descărcate de pe portalul ANAF , . ANAF a documentului de confirmare si depunerea la ghiseu a formularului 150. Când trebuie contribuabilii să ajungă la ANAF și ce condiții sunt în.


Mai jos este o listă de declarații care se depun la ANAF în luna martie. României, care au fost deja completate în declarația 390. Adaptare formulare ref. CAS pentru persoanele fizice 23.


Anaf formularul 390

Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Pentru a descarca formularul 1(generare online) accesati linkul de mai jos. ANAF modificã formularul 3VIES. In Monitorul oficial nr.


ANAF , la sectiunea Toate formularele cu explicatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare