vineri, 10 mai 2019

Profetii despre romania 2019

Profetii despre romania 2019

Profețiile lui Nostradamus pentru România. Raed Arafat a decis la ce dată va intra România în starea de urgență. Italia a anunțat carantină zile pentru cei care vin din România și . Predictiile au fascinat dintotdeauna.


Profetii despre romania 2019

Multi se intreaba care va fi viitorul si cauta raspunsuri chiar si in trecut. Intr-una dintre profetiile sale a vorbit despre distrugerea Statelor Unite: “Inainte de a. Ce rezervă viitorul României ? Ce profeții despre România ar trebui să ne pună pe gânduri? Gupta Swami este cel de al doilea profet indian care arată . Ce se va întâmpla cu România. PROFEȚII DESPRE ROMÂNIA - PUTERILE. Bine v-am gasit dragi iubitori ai misterului pe canalul Umbrele de langa Noi.


Ca de fiecare data la sfarsit. Marile PREVIZIUNI ale lui. O parte dintre profeţiile lui Nostradamus, faimosul medic şi alchimist francez.


Profetii despre romania 2019

Baba Vanga este cunoacută în lumea întreagă pentru profeţiile sale care s-au adeverit! Ea este cea care a prezis căderea Zidului Berlinului și . DIN ROMÂNIA vă prezintă înspăimântătoarele preziceri făcute de ea în legătură cu anul. Un cunoscut clarvazator indian se afla in aceste zile in Romania , in Bucovina, iar prezenta si mai ales declaratiile sale . Cea mai veche profeţie despre Al Treilea Război Mondial rămâne profeţia cavalerului templier Ioan de Vezelay, cunoscut şi sub numele de Ioan de la Ierusalim. Mai întâi în Galia, mai întâi în Romania , pe pamânt şi mare împotriva.


Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit despre România și români , în termeni de lăudă. Constituției României , va câștiga. TOP Zece PROFEŢII despre ROMÂNIA ! Vă prezentăm mai jos câteva profeţii despre România făcute de cei mai mari. Teleorman ca să fie mândri că sunt români.


Profetii despre romania 2019

Profeţia care anunţa pandemia cu coronavirus. Este oficial: Un nou focar de COVID în România. O vedetă din România îi aduce acuzații grave. Dezbaterea din bucătărie încălzește războiul rece.


EMIL STRĂINU, PĂRINTELE ADRIAN . O profeție din Vechiul Testament stârneşte panică! Va prezentam mai jos cateva profetii despre Romania facute de cei mai mari profeti ai omenirii: 10. Cutremurele Care Vor Lovi Romania - Emil Strainu.


Dupa trei luni, in Decembrie, a avut loc in Romania revolutia impotriva regimului comunist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare