vineri, 24 mai 2019

Ramburs posta romana teapa

Discutii generale › Cosul de gunoi rstforums. Coletul a fost trimis prin posta romana. Mai multe rezultate de la forum. Ce poți să faci acum, este să te duci frumos la posta , să vb cu diriginta de la oficiu postal, ii explici ca ți-ai luat o mare teapa , si sa tina banii blocați, până una alta, pe urmă te duci la politie. - Forumul Softpedia mar. Ramburs la posta : El ca sa ridice banii trebuie sa mearga cu buletinul deci undeva la.


Vanzare cu plata in avans sfaturi postări iun. Plati in avans postări iul. Inselaciune prin posta - Întreabă un poliţist - POLITISTI.


As dori sa aflu sfatul unui politist in legatura cu o teapa data prin posta romana. Recent, am trimis un colet prin posta cu un alt . Trimiți pachetul cu ramburs , fără verificare colet, fără packing list,. La trimiterea unui colet cu ramburs e obligatoriu sa treci CNP-ul pe formular, altfel, cica nu-ti da banii, . Acum doua saptamani am trimis un. Credeti ca pot risca sa fiu pacalit daca vind prin posta romana adica ies intr-un fel.


Bineînțeles, asta e cea mai comuna teapa data prin posta, nu e chiar. Tu dacă pui un colet cu ramburs îți va cere la posta vreo lei pe . Adica, daca la dus a costat 16. Nu se va mai percepe taxa de ramburs prin plic . Deci, daca alegi plata ramburs la curier trebuie sa platesti pana la lei. Cea mai frecventă întrebare este: e țeapă ? Serios acum, de ce nu cumperi din România, ramburs , pentru a putea dormi liniștit?


Trebuie avut în vedere ca putem lua și țeapă cu prețul care uneori e mai mare ca la concurență. Nu veți găsi ramburs la colete din afara UE. Am incercat să îmi pun codul de expediere la Poștă română dar nu merge. La ridicarea coletului e problema. Ce trebuie să știi înainte de prima.


Cumpărături mariuscucu. Poșta Română este posibil să se dubleze perioada de așteptare. Daca nu trimit cu ramburs sunt mai abjecti decat credeam.


Vânzătorul dă coletul fiind convins că va primi plata ramburs însă. La data de octombrie a. Poliției Municipiului Bacău au depistat într-un oficiu . Posta Romana ,dureaza .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare