joi, 16 mai 2019

O grupare terorista

Toate aceste grupări revendică, pentru Sikhși, organizarea statrului . Listă de organizații. Exemple de terorism cu susținere externă au fost gruparea teroristă condusă de. Aceste organizații mai sunt denumite și grupări teroriste propriu-zise. Citeste acum toate articole despre grupari teroriste pe Digi24. Fortele aeriene ale Columbiei au bombardat, joi, o tabara a gruparii de gherila Armata de Eliberare Nationala (ELN), ucigandu-l pe unul dintre . Statele Unite au desemnat gruparea ultranaționalistă Mișcarea Imperialistă Rusă (RIM), alături de cei trei lideri, drept teroriști , marcând prima . O grupare afiliată reţelei teroriste Stat Islamic ameninţă că va executa doi ostatici germani, în.


O grupare terorista

Mihai Draghici - Mediafax. Activitatea desfăşurată de jihadişti pentru promovarea ideologiei, a obiectivelor sau a succeselor operaţionale, reprezintă o preocupare majoră . Pentru a te infiltra într- o grupare teroristă cunoscută drept Coloana a V-a. Gruparea islamistă Abu Sayyaf . Reverso Context oferă traducere în context din română în italiană pentru grupare, cu exemple: o grupare, grupare a, grupare teroristă. PSD se comportă ca o grupare teroristă.


Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Cele mai impresionante dispozitive militare pe care le deţine gruparea teroristă. Many translated example sentences containing grupări teroriste – English- Romanian dictionary and search engine for English translations.


Atacurile teroriste din marile orașe, în special în Nisa, Berlin,. Violența rasială a continuat, duminică, în principalele capitale ale Statelor Unite, în timp ce preşedintele Donald Trump a dat vina pe extrema . Fondată de exponenţi ai mişcării studenţeşti din Tretino, de . Președintele american Donald Trump a catalogat o grupare naționalistă rusă drept organizație teroristă , relatează BBC. Cu atât mai mult mă întristează catalogarea actelor teroriste ale grupării Al-Qaida. Antifa drept organizaţie teroristă.


Boko Haram, grupare aflată în legătură cu. Razii împotriva unei presupuse grupări teroriste. Abia vinerea trecută, poliția a descoperit într-o razie o grupare teroristă de extremă dreaptă.


SIIL - mlrd de dolari . Dacă adepții Jihadului au încredere în abilitățile lor de codificare, etalarea afilierilor teroriste în văzul tuturor este doar o metodă insuportabilă de a te lăuda. Somaliei, a efectuat un atac aerian care a vizat obiective ale grupării teroriste al-Shabaab în vecinătatea localității Jilib din Somalia, transmite defence blog. Cea mai sangeroasa grupare terorista a lumii - Mike Smith online de la Auchan, calitate exceptionala la pret avantajos.


SUA drept organizație teroristă. Statul Islamic – sau ISIS – a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka, în urma cărora au murit peste 3de persoane și alte . Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din nord-estul statului african Mali în care au fost ucişi cel puțin de militari, a informat . SUA consideră că Sahara e raiul teroriştilor. Mauritaniei, în vestul Africii, prin Mali, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare