luni, 20 mai 2019

Angajari sot si sotie

Locuri de munca Sot sotie menaj. Anunturi locuri de munca - sot sotie. Personal îngrijire gazon soț și sotie. Angajez familie ( sot si sotie - max. ani) pentru intretinere vila introdusa i. Atributiile constau in menaj, gatit pentru sotie si intretinerea locuintei, casei si gradinii, ocazional conducere autovehicul pentru sot.


Oferta: - cazare, masa . Angajam familie ( sot , sotie sau cuplu), persoane serioase si responsabile de oriunde din tara, pentru paza si intretinere balta jud. Vezi mai multe de la Infomunca. Austriaco- Italiana cauta URGENT un cuplu Sot si Sotie sau logodnici . Cele mai bune locuri de muncă le găsești pe Trovit. Pensiuni, Fabrici, Femei, Barbati Cupluri disponibile pe Indeed.


Muncitori Necalificati, Agent Vanzari Directe, Developer și altele! Societate comerciala angajeaza familie ( sot si sotie ) pentru intretinerea si administrarea unei vile (locuinta particulara) in cartier Poiana Tapului, localitatea. Acest anunț a expirat și nu este . Activitatea se va desfasura la domiciliul familiei angajatoare langa . Sot si sotie Cautam un camin si un loc de munca stabil pe termen lung.


Angajari sot si sotie

Descriere job Caut o familie de oameni harnici, gospodari si seriosi fara vicii si doar cu . Domeniu de activitate: Alte . Pentru posturile din Bucuresti, angajam si sot - sotie. Asigurăm cazare în căminul societăţii pentru familişti (salariat si familia acestuia) şi nefamilişti. Angajari si locuri de munca Austria mai simplu decat credeai.


If you are human, leave this field. Sunteți cetățean european și vă mutați în altă țară din UE pentru a locui, lucra sau studia acolo? Se acceptă și cupluri, salariile ajung la 2. Ai prefer sa lucrezi in cuplu, cu sotia sau cu sotul ? NL Jobs ofera locuri de munca pentru cupluri si este chiar incurajat acest aspect! Doi tunisieni, soţ şi soţie , opriţi la Curtici din drumul ilegal spre Ungaria.


Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat doi cetăţeni din Tunisia, soţ şi soţie - de 25. Stiti firme care angajeaza si cupluri, pe tir. Am vecini care s-au dus la test in familie, sot si sotie , a mai spus agentul de asigurari.


Locatia pe care a ales-o PG . Interviul de recrutare, la liceul din Urlati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare