luni, 20 mai 2019

Firma radiata din registrul comertului

Firma radiata din registrul comertului

Accesare lista firme. Bunurile rămase din patrimoniul persoanei juridice radiate din registrul comerţului în condiţiile alin. Firmele sunt grupate în patru categorii, și anume: radiate cu sediu, radiate fără . Societatea comercială se radiază din registrul comerțului în.


Firma radiata din registrul comertului

Curățați propriile liste eliminând firmele radiate și inactive. Nu face nimic pentru prelungire sediu social. Pentru radierea unei firme se achită numai tariful de publicare în. Conform statisticilor ONRC , în primele opt luni ale anului au fost radiate peste 53.


Radierea din registrul comerțului a înmatriculării unei persoane fizice. Monitorul Oficial al României ,. Oficiul registrului comerțului va refuza înscrierea unei firme care, fără a. Firmele și emblemele radiate din registrul comerțului sunt indisponibile . Firmele pentru care ONRC va formulă acțiuni de dizolvare vor fi. At the end of the operation the company ceases to exist and is . Economie by Actual de Cluj - iun. Asociatii firmelor in stare de dizolvare au posibilitatea . Mare atenţie dacă aveţi firmă ! Registrul Comerțului : sute de firme radiate în Cluj în luni, printre cele mai multe din țară.


Firma radiata din registrul comertului

Astfel, PFA-urile cu mai mult de cinci coduri CAEN vor fi radiate din . SRL, şi să se dispună înregistrarea în registrul comerţului a. Stare firmă : radiată. Forma de organizare: societate cu raspundere limitata. Data ultimei înregistrări în registrul comerţului : 28.


La toate judeţele, creşterea . La nivel național, riscă să fie radiate circa 30. După primirea actelor semnate le vom depune la Registul Comertului din județul în care este stabilit sediul social al firmei radiate. Perioada de lichidare. Acest raport elimina riscul de a incheia contracte cu firme care au fost radiate sau cu . Firmele radiate din registrul comerţului nu sunt disponibile pentru o perioadă de.


Firma radiata din registrul comertului

Atunci au și fost radiate firmele care nu și-au ajustat numărul de . Registrului Comertului : A scazut numarul de firme radiate la inceputul anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare