vineri, 13 aprilie 2018

A imita

A imita

A adopta întocmai felul de gândire, de comportare etc. A reproduce felul de a vorbi, de a cânta . Conjugarea verbului imita. Indicativ prezent pers. Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime. Imperativ persoana a doua.


A imita

Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru a imita , cu exemple: Pentru a imita scăderea temperaturii adusă de spirite. Derulați tabela de mai jos de la dreapta la stânga. Moduri nepredicative pentru verbul a imita. Fac saŭ caut să fac exact ceĭa ce face altu: maĭmuța imită omu. Reproduc întocmaĭ: a imita o semnătură.


Traduceri principale. A imita pe unu mare este pură întâmplare Și nimic nu este tare în a sta ca privitoare. Esența acestei națiuni e biserica din deal, dintr-un sat din. Avem un reflex de a imita fără discernământ și încet, încet nu mai știm cine suntem. Servicii de comerţ cu amănuntul în materie de produse pentru întreţinerea şi îngrijirea pielii şi a imitaţiilor de piele, produse pentru curăţarea pielii şi a . Jucaria necesita baterii pentru a imita sunete.


A imita

Cercetătorii de la Universitatea Rice au descoperit o altă modalitate de a proiecta un nou tip de diferențiere celulară în ceea ce privește . Mie mi s-a parut mai mult ca masina are boxe si ca sunetul de aude din boxe decat din motor. Title: Arta de a imita natura: Tratamentul minim invaziv al dinţilor anteriori coloraţi folosind faţete ceramice din IPS e. Accesoriu special pentru a imita sunetul ploii Stagg RSM-16. Sursa Foto: Copiii învaţă prin a imita , de aceea este foarte important mediul familial şi din punctul de vedere al obiceiurilor alimentare.


E greu să determini un. O specie din taxonul Fulgoroidea se folosește de mimetism pentru a imita o frunză. Ii studiezi gesturile, ticurile si vocea, dupa care le reproduci.


Daca esti actor de meserie, nu intampini probleme. Iar succesul la public nu . Pe parcursul vieții . Cumpara acum MEDALIE Y1-MEDALION - IMITA UN CEAS DE BUZUNAR SAU CEAS DE DAMA MEDALION, Europa la 1Lei. Actorul britanic de comedie Johnny Vegas s-a lăsat fotografiat nud pentru a imita un pictorial realizat de Demi Moore în timpul sarcinii. Copilul decupează legume fructe pentru a fi fericit pentru a imita copilul pentru a juca fiecare jucărie familiei - vânzarea produselor din catalogul original chinez . Sinonime pentru imita.


Analyzability, unanalyzable. Loanword Information. Rumänischwörterbuch).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare