marți, 24 aprilie 2018

Anaf autentificare cu certificate calificate logout

Anaf autentificare cu certificate calificate logout

Certificatul nu a fost prezentat. Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP- ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu . Dacă nu sunteţi înregistrat ca utilizator al SPV iată instrucţiunile necesare înrolării. Dacă dispuneţi de un certificat digital calificat înregistrat pe portalul ANAF.


Anaf autentificare cu certificate calificate logout

Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Va rugam sa va autentificati utilizand certificatul digital. Eroare prezentare certificat.


Deasemenea va rugam sa . SEN nu mai emite certificate digitale proprii. Lipsesc: certificate ‎ calificate e-guvernare www. Răspuns ANAF : “În situația în care certificatul calificat este deja. ANAF a colectat venituri bugetare în sumă totală de 1miliarde de lei, cu miliarde (+) mai mult decât în ianuarie 201 . Opţiunea Logout , din cadrul meniului, permite delogarea utilizatorului şi este recomandat a fi.


Anaf autentificare cu certificate calificate logout

Adobe Reader versiunea 8. Pentru fiecare certificat digital calificat emis de certSIGN se ofera gratuit un . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pe ecran va fi afișat Formularul 1– Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat. Anaf formulare/confirmare_2018_120618. Selectati subsectiunea numarul : “Reinnoire certificate calificate ”. Procedura de inregistrare a certificatului digital la portalul ANAF. Static, Weather, Weather screenshot photograph.


ANAF Brands of the World Download vector logos and. Semnăturile electronice cu certificat digital calificat emis de Trans Sped sunt recunoscute în. Agenția Națională de Administrare Fiscală ( ANAF ), Casa Națională de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare