joi, 5 aprilie 2018

Trebuie permis pentru scuter de 49 in moldova

Trebuie permis pentru scuter de 49 in moldova

Posesorii de scutere nu vor mai putea urca pe vehicul fără permis de conducere. TREI moldoveni au murit din cauza noului coronavirus. Totodată, capacitatea cilindrică a motorului nu trebuie să depășească de . Ca să conduceți un scuter pe drumurile publice vă trebuie permis de conducere, nu contează categoria permisului!


Trebuie permis pentru scuter de 49 in moldova

Puteți conduce fără permis doar biciclete . Se poate conduce un scuter de 49cm fara permis auto? Trebuie sa faci scoala si sa dai examen pentru categoria AM. Scuter electric fara permis de conducere - Forumul. Permis pentru cm- Forumul Softpedia postări iun.


Pot Conduce Cu Permis Cat. Mai multe rezultate de la forum. Permisul de conducere va fi anulat și pentru depășirea limitei de viteză.


Trebuie permis pentru scuter de 49 in moldova

Pentru a putea conduce un scuter ai nevoie de permis de conducere. AM, trebuie să ai vârsta . Pentru a obține permisul de conducere special pentru un mope trebuie să treceți examenul corespunzător în organizarea ATS. Sunt sigur ca te-ai gandit mult la raspunsul asta.


Cam cat se gandeste si orice coclar cand se suie pe un scuter pt care nu ii trebuie permis. Salut băieți, vroiam să știți că am de vînzare scutere Made in. Am categoria B, doresc sa-mi procur un moped de 49cc , trebuie permis si numere ? Include şi o subcategorie nouă pentru posesorii de mopede! Moldova asta intereseaza. Stiu ca se imatriculeaza cele care au capacitatea mai mare de si.


Trebuie permis pentru scuter de 49 in moldova

Pentru a fi admise în traficul rutier, vehiculele trebuie să fie înmatriculate sau, după caz, . Eu sunt cetățean român cu domiciliul și permisul de conducere romanesc. Unitatia de transport vizată este o motocicletă cu capacitatia cilindrică de ,cm3. Modele de scutere electrice care se conduc fara permis de conducere. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că bicicletele electrice sau bicicletele electrice tip. Pentru motociclete cu motorizari de pana la 1cmc dar cu putere maxima de KW, iti trebuie A1.


Daca vrei un scuter cu motor tot de cmc dar cu un aspect de . Dacă ai de ani și deții un permis de conducere de cel puțin ani vei avea dreptul legal să conduci și. Stiri Sociale stirileprotv. Resemnati, cu ambitii mari mai mult sau mai putin pregatiti, scuteristii dau, rand pe ran examenele pentru obtinerea permisului de conducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare