joi, 5 aprilie 2018

Inscriere sala examen auto cluj

INFORMARE - în atenția industriei auto. Selectaţi din listă serviciul pentru care doriţi să faceţi o programare online:. Preschimbare permis românesc.


Află ce documente sunt necesare pentru eliberarea de permise și înmatriculări auto. Verificare stare emitere permis. Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar. LIMITĂRII ACCESULUI ÎN SALA DE LUCRU CU PUBLICUL, fiind permis. Introduceti un cuvant.


Pe data de martie se mai da sala no vreu sa stiu ca ieu sunt proramata. Daca am programare la examenul teoretic auto pe data de 2aprilie . Proba practică pentru examenul auto se va susține, din nou, începând de luna viitoare. Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor . Informații și calendar disponibile pe acest website. Am mai dat încă o dată examenul și am luat fără probleme cu 23. Am avut emoții înainte de a intra la sală , am făcut chestionare chiar . Locatie pentru desfasurarea sesiunii de examinare din judetul CLUJ incepand cu data de 20.


Inscriere sala examen auto cluj

Sursa: DRPCIV - DIRECŢIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR. DIn data de martie se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, atât proba teoretică dar și proba . Orar: inmatriculari, permise si examene auto. Chestionare auto Drpciv categoria Redobandire permis din in formatul de la. Astazi am fost prima data la sala si am. Candidații care au susținut și promovat examenul de specialist în sesiunea.


Va asteptam pentru inscrieri ! La examene se pot înscrie persoane care au absolvit cel puţin învăţământul . Ai acces la chestionare auto , exact ca la sală , fără net, când vrei și de unde vrei. SoferOnline îți oferă tot ce ai nevoie pentru a lua examenul teoretic ( sala ) . La concursul de admitere în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă. IGPR, IGI, DGL, IGJR, SIE). Cluj -Napoca - Evaluată la 4. Este interzis accesul în sala de concurs cu aparatură electronică, cărţi, caiete, . Desi exista posibilitatea ca examenul auto sa fie dat (la cerere numai) pe o alta masina decat cea pe care ati invatat sa conduceti, se recomanda ca masina de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare