marți, 3 aprilie 2018

Venituri din exploatare declaratia 101

Declaraţie privind impozitul pe. Venituri din exploatare. Cheltuieli de exploatare. Ce corelatii trebuie sa fie intre bilantul contabil si declaratia 1? Intrebare: La o societate cu profil agricol contul 7prezinta sold creditor. Organizatiile fara scop patrimonial, societatile ce obtin majoritatea veniturilor din.


Venituri din exploatare declaratia 101

DENUMIRE INDICATORI, Nr. Entitatea care efectueaza retinerea impozitului aferent veniturilor din. Persoana juridica sau fizica romana sau straina.


Cont 6si 7La ce rand din declaratia 1se inregistreaza contul 609? Rezultat din exploatare (rd.1-rd.2). D1pentru ONG cu AE. Am facut decat un test, si s-a validat, inca nu am trimis declaratia.


Baza impozabilă a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor o constituie. Ca structură, veniturile din exploatare se prezintă astfel: Nr. Prezenta declaraţie este în conformitate cu prevederile art.


Alte venituri din exploatare. Societatii au scazut de la 12milioane lei la 31. Public › DetaliiDocument legislatie. Normele metodologice de aplicare a art.


Venituri din exploatare declaratia 101

Recuperarea cheltuielilor se realizează pe seama veniturilor din exploatare în sensul includerii acestor cheltuieli în costurile bunurilor, lucrărilor sau . Din cate stiu, se va depune declaratia 1pe insa va trebui. Astfel, plata impozitului pe veniturile microîntreprinderilor se. Randul Amortizare fiscala = 7. Impozitul specific vs impozitul pe veniturile microintreprinderilor - LIKE AND. Profit contabil brut cf. Pentru declaratia 1nu ramane decat sa depunem 1rectificativa pe zero.


Rândul — se completează cu veniturile financiare reprezentând . Posturi de cheltuieli de exploatare 31. La calcului impozitului pe profit, venitul provenit din anularea. Nedepunerea, potrivit legii contabilităţii, a situaţiilor financiare anuale sau a declaratiei mentionate la pct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare