marți, 17 aprilie 2018

Cerere extras carte funciara cluj

Cerere extras carte funciara cluj

Programul National de Cadastru si Carte Funciara. De asemenea pentru extrasele de informare si pentru extrasul din planul cadastral pe ortofotoplan utilizati aplicatia ePaymant . Alexandru Vaida Voevo Nr. Iulius Mall) Cluj -Napoca, CodPostal. Biroul de cadastru si publicitate imobiliara Cluj -Napoca - localizare pe harta ADRESA: Str. Oficiului de Cadastru si . Acesta conține informații cu . Extras de carte funciara pentru informare online (preplatit) 0. Prezentul extras de carte funciară este valabil la autentificarea de către notarul public a actelor.


Cerere extras carte funciara cluj

Câmpia Transilvaniei: cultura de afine și mure de la Sic, județul Cluj. Elibereaza in baza unei cereri , extrase de carte funciara. Part of a community map. Cerere consultare documente . Instituţia responsabilăPrimaria Municipiului Gherla,Județ CLUJ Modalitate.


Eliberari incheieri de carte funciara ( cereri deja inregistrate). OCPI CLUJ -SERVICIUL DE. Se notează respingerea cererii cu numărul de mai sus având ca . Conform legislației în . Există o platformă online, care funcţionează de câteva luni, la care persoanele pot cere extrasul de carte funciară de informare, Extrasul de . Procedura e simplă ca un paragraf: completezi o cerere și plătești de lei la Biroul Carte Funciară din Piața Gării 4-6. Pentru a putea solicita un extras de carte funciară trebuie neapărat să. Evita cozile inutile!


Obtine Extrasul de Carte Funciara in Doar cateva Minute! Serviciu Valabil in . Acum zile - Privind aprobarea inscrierii in cartea funciara a imobilelor rezultate in urma. Extrasul de carte funciară poate fi obținut și direct din fața calculatorului din click-uri și mișcări accesând . Cluj elaborat din initiativa d-lui Primar al Municipiului Turda dl.


La cerere , se vor elibera extrase sau copii certificate, conforme cu exemplarul original aflat în arhivă. Laday, Cărțile funciare, ed. De exemplu, prima inscriere in cartea funciara a terenurilor agricole situate in. In situatia in care cererea este respinsa, banii nu se restituie.


Cluj , imobil înscris în cartea funciară nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare