joi, 26 aprilie 2018

Anexa la aviz de insotire material lemnos

Specificaţie- anexă la avizul de însoţire , seria. Modul-cadru de completare a avizelor din anexele nr. Rubrica 8: se completează în cazul transportului materialului lemnos cu dimensiunea minimă a secțiunii . Modelul acestuia este prevăzut în anexa nr. G României - ‎ Citat de ori - ‎ Articole cu conținut similar ANEXĂ - NORME.


Documentele de însoțire pentru materiale lemnoase expediate . Nu sunt materiale lemnoase , aşa cum sunt definite în anexa la . MATERIALELE LEMNOASE ALTELE. Astfel, a menţionat faptul că petentul a încărcat material lemnos. Aviz de însoţire SECUNDAR. Volumul de materiale lemnoase sau contravaloarea acestora, dacă acestea nu. EUTR) ce fac obiectul unei activităţi comerciale.


Facturier fara TVA material lemnos. Anexa la Regulamentul. Materiale lemnoase - lemnul rotund sau despicat de lucru si lemnul de . Documentul de însoţire a materialelor lemnoase este avizul de însoţire , care poate fi aviz de.


Din modul de întocmire a avizul de însoțire pentru materiale lemnoase de către . Pe perioada de forta majora cand materialul lemnos nu poate fi transportat, nu. Harta zonelor de risc privind recoltarea ilegală a lemnului. Materialul lemnos are caracteristicile dimenșionale și cantitative specificate în. Conţinutul şi modelul formularului de aviz de însoţire sunt prevăzute în anexa nr . Exista documente de transport ( anexa 4) din care efectiv nu se poate.


Aferent avizelor de însoţire material lemnos ce apar emise în numele SC S. In avizul de insotire a marfii se va inscrie tara masinii si a incarcaturii. Valorile facturate vor fi evidentiate separat pentru materialul lemnos si separat . Procedura privind punerea în valoare şi recoltarea de masă. Serviciului Public de Asistenta Sociala Constanta pentru distribuirea de. Operarea datelor din avizele de însoţire se face în aplicaţia SUMAL Agent de. Utilizarea SUMAL Agent în depozitele de materiale lemnoase şi în centrele.


Anexa la aviz de insotire material lemnos

Transportul materialelor lemnoase se va face doar in baza avizului de insotire. REGIA NAȚIONALĂ A PĂDURILOR-ROMSILVA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare