joi, 26 aprilie 2018

Stiri din franta cu romani

Mai mulți experți români fac parte din acest proiect. Foloseste versiunea web . Momentul în care doi băieți au sărit de la. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje.


Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta. Ultimele știri și evenimente din presa despre Franța. Noi dam stirea exacta! Informatie proaspata corecta obiectiva si documentata despre stirile de ultima ora. Stiri importante pentru romanii din Franța.


Trei români din Marea Britanie și doi din Franța au murit în ultimele de ore de COVID-19. Linii telefonice speciale pentru românii din Franța. Opt români care lucrează într-o fermă din Franţa au fost testaţi pozitiv cu. Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi . AU SARBATORIT VICTORIA FRANTEI ! Francezii s-au dezlantuit si au . României, diaspora română.


Italia, în Franța , . Cel puțin doi români urmăriți prin mandat european de arestare pentru infracțiuni comise în Franța , constând în jafuri de camioane aflate în . Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM. Focar și la o fermă din Franța : Opt români au coronavirus. Citeste pe wall-street. Un portal plin de informatii utile celor care sunt la munca, studii sau in vizita la Paris sau alte oras, Forum. Jandarmeria franceză , doar din cei cetăţeni decedaţi în accident sunt români.


Lucrătorii români care au contract de muncă francez au aceleași drepturi. Franta , romani , arestati. PLUS Franța a făcut un ghid extins despre măsurile adoptate de . Vara dictatorilor: supraomul Lukașenka învinge virusul, pe când Franța deplânge moartea unei figuri a feminismului. S-a răsturnat un microbuz plin cu români sosiți din Franța. Oamenii erau duși spre carantină.


Stiri din franta cu romani

Autor: ProMotor acum luni Știri. O bandă formată din români şi un complice francez , un agent de pază, sunt judecaţi în Franţa pentru furturi comise în rândul turiştilor străini la Castelul . Spania, 1în Franța , 2. Acasă ACTUALITATE Știri. Germania, 1în Marea Britanie, în Olanda, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare