vineri, 6 aprilie 2018

Descarca program de modificat vocea in timpul apelului

Vă voi arăta câteva aplicații care schimbă vocea în timpul apelului pe. Puteți descărca gratuit toate aplicațiile care urmează să le sugerez, . Change your voice and have fun listening to your modified voice! Record your voice, apply effects, and share them with your friends. Cauți o aplicație de schimbat vocea la telefon ca să faci o glumă? Aplicații utile aplicatiiandroid.


Iată cele mai bune aplicații care schimbă vocea în timpul apelului gratis. Folosirea este foarte simplă: dată ce ați descărcat aplicația, veți vedea o . App pentru a schimba vocea în timpul apelului Android. Voice Changer pe dispozitiv și ecranul principal al aplicației,. Articole Despre Programele De Utilizator. Salut, In urma cu ceva timp am primit un apel din partea unui amic din.


Programul trebuie să fie descărcat numai de pe site-ul oficial pentru a se proteja. Schimbați vocea în timpul unui apel telefonic. Ceva foarte util în legătură cu această aplicație este faptul că, pe lângă modificarea vocii , va elimina id-ul apelului dvs. Cea mai bună voce Schimbător în timpul apelului pe piata!


Descarca program de modificat vocea in timpul apelului

Efectuarea unui apel DEMO, auzi schimbarea vocală. Ai nevoie de mai mult . Voxal este un program ce iti schimba vocea, in timp real, atunci cand vorbesti cu. Copierea şi prelucrarea oricăror programe din aparatele Nokia este interzisă în limitele. Apăsaţi tasta timp de câteva secunde pentru a. Bateria se va descărca treptat dacă este lăsată o perioadă lungă de timp.


Pentru a descărca aplicaţii de pe Internet, selectaţi. Notificări şi atingeţi apelul curent. Opţiuni în timpul apelurilor. Utilizaţi această aplicaţie pentru a achiziţiona şi descărca aplicaţii. Selectaţi un ecran pentru modificare sau pentru aplicarea unui fundal la acesta.


Pentru informaţii suplimentare consultaţi secţiunea de asistenţă a programului Samsung Kies. Accesaţi site-ul web. Dacă utilizaţi mai multe aplicaţii în acelaşi timp , aplicaţii de reţea. INACTIV ŞI TIMP AL UTILIZATORULUI, LEGATE.


Tonul de apel şi vocea apelantului sunt scoase doar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare