UE, nu aveți obligația . UE nu au obligația de a solicita un . Ce acte trebuie să faci ca să te afli legal în România? Declaraţia de luare în spațiu este actul notarial prin care o persoană ( găzduitorul) își dă acordul cu. Acte necesare la notariat. Permisul de sedere temporara poate fi obtinut de cetatenii straini care au intrat in. In plus, nu este necesar sa indepliniti conditiile mai sus mentionate daca:.
Stabilirea domiciliului, unui cetatean strain , în Romania. Conform prevederilor art. Lipsesc: luare spatiu inscrierea in actul de identitate a mentiunii privind stabilirea. Locuirea în baza unui contract de comodat sau de luare în spaţiu. Principalele acte care reglementează regimul străinilor în România sunt:.
Oficiul Român pentru Imigrări. Cetăţenilor străini – membri de familie ai cetăţenilor români, precum şi. Trecerea frontierei de stat române de către străini se poate face şi prin alte.
Viza de tranzit aeroportuar este obligatorie pentru cetăţenii statelor. Pentru cetățenii români domiciliați in străinătate, care doresc să intre în posesia . ServicePrint servicii. Biroul migraţie şi azil al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.
Documente necesare pentru prestarea serviciului. ACTELE NECESARE LA ÎNREGISTRAREA CĂSĂTORIEI (pentru cetăţenii români cu domiciliul CĂSĂTORIEI (când unul dintre viitorii soţi este cetăţean străin ). Pînă la primirea unui buletin nou, cetăţenilor li se eliberează acte de identitate provizorii. Drept dovadă că persoana fizică dispune de spaţiu locativ serveşte unul din. Primul este regimul comunitar în care intră majoritatea cetăţenilor statelor membre. Cetăţenii celorlalte ţări intră sub incidenţa regimului general al cetăţenilor străini.
Naționalii din Uniunea Europeană sau din Spațiul Economic European. De asemenea este necesar să demonstreze că dispun de loc de muncă sau . Eliberarea cărţii de identitate provizorii cetăţenilor români cu domiciliul în străinătate, care locuiesc temporar în România;. Cetățenii români sunt obligați să solicite eliberarea unei cărți de identitate în.
Actul de identitate al unuia dintre părinți sau al reprezentantului legal. Eliberarea actelor de identitate Norma metodologică de aplicare unitară a.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.