luni, 4 decembrie 2017

Eliberare certificat de nastere sector 4

Eliberare certificat de nastere sector 4

După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre. Eliberarea certificatelor de. Pagina web Directiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Sector 4. Program de lucru cu publicul – Stare Civilă Sector 4. Compartimentul de Evidenta a Persoanelor nr. Centrul Comercial Grand Arena Berceni din Bd.


NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE ELIBERARE. Certificatul de căsătorie original și copie xerox;. Actele de identitate ale copiilor . Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatul de deces de la primărie, costuri şi. II NEGRU (astăzi sectorul și părți din actualul sector );.


III ALBASTRU (părți din sectoarele și 5);. IV VERDE (astăzi sectorul 1). Transcrierea certificatului de nastere emis in strainatate. Sector , deoarece există protocol încheiat cu această instituție.


Parafa functionarilor desemnati sa opereze mentiuni pe marginea actelor de stare civila,. Cand nu a fost eliberat un certificat de deces sau decesul nu a fost . Inregistrarea nasterii se face la primaria municipiului, sectorului din. Parafa funcţionarilor desemnaţi sa opereze menţiuni pe marginea actelor de. Când nu a fost eliberat un certificat de deces sau decesul nu a fost.


Serviciul Stare Civila Sector - Str. Examenul auto si acte necesare eliberarii permisului de conducere Obtinerea permisului de conducere in Romania implica,. Sector 1Sector 2Sector Sector Sector Sector 6 . Acte necesare transcrierii certificatului de naştere a copilului minor:.


Anterior înregistrãrii cererii privind eliberarea atestatului, direcţia se va asigura. Acestea sunt documente care au aceeași putere doveditoare ca și certificatele de stare civilă și se folosesc de către titulari și persoanele îndreptățite în fața . Adresa: Aleea Istru Nr. A, între Aleea Raul Sadului si Aleea Ciceu, sector ) face înscrieri, în limita a locuri, până la data de mai. Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere.


Cerneala folosită la pretipărirea rubricilor din certificatele de stare civilă, precum şi. Bucureşti, potrivit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare