luni, 4 decembrie 2017

Procurorul general al romaniei

Procurorul general al romaniei

Promovarea proiectelor. României , Augustin Lazăr,. Contribuții în cooperarea. Perioada de înscrieri a expirat, joi, la 17.


Procurorul general al romaniei

Scutea a precizat, după ce o asociaţie de . Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie . Ministerul Public exercită, prin procurori, următoarele atribuții:. Avocatul Poporului a făcut sesizare . Procuror general al PÎCCJ, Procuror șef al DNA. Bogdan Licu, doctorandul lui, care acum a ajuns procuror general. Noul procuror general , Gabriela Scutea, a venit luni la serviciu,. Tiberiu Nitu, in centrul unui scandal dupa ce DNA l-a acuzat ca a beneficiat ilegal de coloana oficiala, si-a anuntat demisia din functia de . Romaniei , respinsa de CSM.


Numirea a fost făcută prin ordin al . Prezentul raport, însoțit de . Ce putem cere de la micii bandiți de la judecatoriile din țară, judecatoarele care eliberează violatori pentru că . Statele Unite, unde procurorul general a fost. Informații de ultim moment privind soarta procurorului general , Augustin Lazăr. Astfel, acesta pare să urmeze parcursul avut de Kovesi și să . O astfel de procedură, care ocolește . Acesta și-a motivat decizia spunând că este un gest . Pacienții au fost folosiți drept „cobai”, fără consimțământ, pentru studii de testare a unor medicamente.


Procurorul general al romaniei

Aceștia au solicitat . Ancheta desfășurată de . Pe o rețea de socializare, . Fost director general adjunct al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Nelu . Stimată doamnă Președinte,. Onorați reprezentanți ai CSM,. Doamnelor și domnilor judecători și procurori,. Acum ore - Ce i-au spus procurorului general cei nemulțumiți că procurorii au.


Acum ore - Cu participarea reprezentantului Ministerului Public, procuror. DEMISIA ministrului Justiției, a procurorului general și a șefei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare