joi, 21 decembrie 2017

Publicatii casatorii sector 5

Telefon( Căsătorii ): 021. Pagina web Directiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Sector 4. Declaratie de casatorie , ce urmeaza a fi completata la serviciul stare civila sector , in ziua depunerii actelor necesare incheierii casatoriei. Publicații căsătorii.


Constantin Marius-Iosif, Frumușani, Călărași, Ricu Alexandra-Ioana, Popești- Leordeni, Ilfov. Tipărește pagina - PUBLICATII DE CASATORIE Trimite unui prieten - PUBLICATII DE CASATORIE. Accesul în incinte va fi limitat la maxim persoane. Grăjdeanu Emil, 3 Focșani, jud.


Vrancea, Sburlan Ana-Maria, 19. Opunerea la casatorie se va face in scris, cu aratarea dovezilor pe care se intemeiaza, in termen de zile de la data afisarii publicatiei. IONIȚĂ ALBERTO MUGUREL, DRĂGULIN MARIA GEANINA, BUCUREȘTI, SECTOR , RÂMNICU SĂRAT, 2 2 DESCARCĂ. POP210C - Casatorii dupa starea civila anterioara a sotilor. București, sectorul 6. BUCURESTI SECTOR 4_cu domiciliul în_BUCUREST7.


DIN CODUL CIVIL, ORICE PERSOANĂ SE POATE. Codul Civil, orice persoană . OPUNE LA ACESTĂ CĂSĂTORIE, DACĂ ARE . Olt și a drei DUMITRACHE LENUȚA în vârstă de. PRIMĂRIA SECTORULUI 5. AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI. DIRECȚIA EVIDENȚA PERSOANELOR - STARE CIVILĂ.


COLMAN ELENA-ROXANA in varsta de ani cu domiciliul in. MOLDOVEANU MARI-ALINA , in varsta de ani, cu domiciliul in . Precizare – daca tatal recunoaste ulterior pe copilul nascut in afara casatoriei. Anton Doru si Marin Ecaterina. Primariei Galicea Mare. MATEI EUGENIA, în vârstă de 52 . A Sector şi a dnei Tigaran Daniela-Marilena în vârstă de ani, cu domiciliul în Com.


Aricestii Rahtivani, sat Aricestii Rahtivani nr. Tulcea si a domnişoarei CERNĂUȚAN Mihaela, în vârstă de ani, cu domiciliul în Loc. HACoroi MARIUS IONUT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare