joi, 28 decembrie 2017

Ancpi autorizati

Ancpi autorizati

ANCPI - Persoane autorizate. Lista Candidati examen autorizare 17. Anunt sedinta autorizare 17. Legislație autorizați.


Ancpi autorizati

Modalitate plată tarife pentru autorizarea persoanelor fizice sau juridice . Autorizare PERSOANE FIZICE – ședință Comisie de Autorizare 08. Resurse – Autorizati. Cojanu Octavian Cristian autorizat pentru categ. Adresa: Timisoara str Ana Ipatescu nr bl D2 sc B, ap. Prin acest proiect încercăm să vă punem la dispoziție, în timp real, . PUBLICITATE IMOBILIARA.


Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara Mehedinti. AFLOAREI ANDREI, RO -VS-F, Nr. Seria RO-B-J, clasa II, sa execute lucrari de specialitate in domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei si este . Ministerul Justiției, sau de o . Referitor la: eliberarea on-line a extraselor de carte funciara pentru informare. Informații autorizați. Salt la conţinut; Salt la navigarea principală şi autentificare; Salt la informaţiile adiţionale.


Ancpi autorizati

Proiect de lux, cu apartamente, autorizat in Primaverii. Romanian (RO); Hungarian ( HU). A fost emisă autorizația de construire pentru o clădire rezidențială ce va fi dezvoltată de investitoriii . Am depus o receptie tehnica la ocpi hunedoara on line,si planul de situatie semnat mi se spune ca e blocat. Nu stiu de unde sa-l deblochez si nici nu am gasi . In conformitate cu HG 1210/20se infiinteaza Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara prin reorganizarea Oficiului National de Cadastru, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare