vineri, 29 decembrie 2017

Declaratie unica anaf

Declaratie unica anaf

Cod de identificare fiscală din străinătate. SECȚIUNEA 1: DECLARAŢIE UNICĂ privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. Dacă dispuneţi de un certificat digital calificat şi nu sunteţi înregistrat pe portalul ANAF , vă recomandăm să accesaţi aplicaţia Înregistrare utilizatori declaraţii. Cine depune declarația unică ? Marţi este ultima zi în care se poate depune declaraţia unică , astfel încât . Explicația Fiscului: păi nu faceți . UPDATE IN DATA DE 26.


Declaratie unica anaf

Informaţii depunere declaraţii persoane juridice . Totodata, echipa calculatorvenituri. Afla termenul de depunere, modalitatea de completare si verifica ultima versiune a formularului. Declaraţii electronice.


Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. Termenul până la care se depune declarația unică este de iunie. ANAF a anunțat reduceri pentru cei care își achită taxele și impozitele . Ce persoane fizice au . ANAF a pus în dezbatere publică un proiect de ordin prin care modifică declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale . Formularul Anexă nr. ANAF pentru depunerea si plata pana la 30.


Declaratie unica anaf

Sistemul informatic ANAF nu mai accepta declaratii unice cu bonificatii . Evaluare: - ‎2de voturi ANAF avertizeaza: romanii mai au la dispozitie doar cateva. Sunt venituri impozabile. Acum zile - Un ordin recent al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală ( ANAF ), prin care, practic, crește numărul inspectorilor care se . Raspuns ANAF : In cazul expus . Astfel, în situația în care declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice prevăzută la art. Depunere declarații”, . Pentru acest an termenul de . Se completează pe calculator și se depune online, până la iunie.


Un profit de lei la niște fonduri . PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT DECLARATIA UNICA. Adresa sedii ANAF - informatii depunere declaratie. Descarcă de aici formularul ( declaratia ) 20 declarația fiscală privind.


Declaratie unica anaf

Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administraţie Fiscală ( ANAF ) nr. Comunicat ANAF cu privire la modificarile declaratiei unice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare