luni, 11 decembrie 2017

Femeie de serviciu fișa postului

Denumirea postului : Femeie de serviciu. Dacă în organigramă denumirea postului diferă de cea din COR, va trebui să mentionaţi în fişă şi denumirea din COR. Numele si prenumele salariatului: NUME SI PRENUME SALARIAT. DENUMIREA FUNCŢIEI : Femeie de serviciu.


Femeie de serviciu fișa postului

SCOPUL POSTULUI : - realizarea obiectului contractului individual de muncă;. FIȘA CADRU A POSTULUI – FEMEIE DE SERVICIU. Legii educației naționale nr. FISA DE POST FEMEIE DE SERVICI.


Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste de explicații și de răspunsuri utile pe acest . INGRJITOR CURATENIE ( FEMEIE DE SERVICIU ). Fisa postului Femeie de serviciu. Criterii de evaluare a . Detalii complete în toate modelele Rubinian de fișa postului.


Informatii generale privind postul. Atribuţiile de serviciu. Toate obligatiile, drepturile si sanctiunile ce decurg din aceasta fisa a postului sunt valabile pentru intreaga perioada in care persoana . Complexitatea postului în sensul diversităţii operaţiunilor de efectuat. Se prezintă la serviciu cu deplină capacitate de muncă pentru a efectua servicii la . Persoana cautata trebuie : - sa isi indeplineasca atributiile din fisa postului - sa fie punctuala - sa fie muncitoare . Ingrijitoarea pentru curatenie din unitatile sanitare are urmatoarele atributii.


Se prezinta la serviciu cu deplina capacitate de munca pentru a efectua servicii la . Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Femeie de serviciu și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de . Evaluare: - ‎2de voturi FIŞA POSTULUI spitalrms. FIsA POSTULUI ingrijitoare spitalrms. Gradul profesional al ocupantului postului : ingrijitor de curatenie. Executa si alte sarcini de serviciu la solicitarea asistentei sefe. Viorica a excelat întotdeauna.


Femeie de serviciu fișa postului

S-a înscris la Facultate din . Compartimentul: ADMINISTRATIV ATELIERE SCENICE. Sarcinile de serviciu obligatorii, reprezentând … …. Executa orice alte sarcini de serviciu la solicitarea asistentului medical sau a medicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare