vineri, 22 decembrie 2017

Adeverinta vechime firma inchisa

Cum se face dovada vechimii in munca daca societatea angajatoare a fost radiata sau lichidata? In contextul economic extrem de dinamic din ultimii de ani, o . Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste de explicații și de răspunsuri utile pe . Persoanele care urma să se pensioneze trebuia să prezinte la dosar adeverinţa pe formatul stabilit de legislaţie, indiferent dacă aveau vechimea. Ce e de făcut dacă firma s-a desfiinţat. Angajatorul are obligația de a . Vechile carnete de munca nu se mai elibereaza, procedura fiind simplicata, avand nevoie sa obtii numai adeverinta de vechime in munca de la firma la care ai . Conform noului act normativ, angajatorul este obligat ca, la sfarsitul contractului de munca, sa elibereze, din oficiu, adeverinta de vechime si . Cum se poate reconstitui vechimea în muncă dacă fostul angajator nu mai există ? Se solicita in scris o adeverinta de spor de toxicitate de la firma la care ati . Lista cu carnetele de munca inchise si neridicate de catre titulari, care au fost . Salariații au întrat în șomaj tehnic iar firma contribuie pe lângă banii de la stat cu.


Adeverinta de vechime ? Beneficiez de vre-o vechime ? Pe data de martie am facut o cerere pentru a sta in concediu cu copilul cat timp sunt scolile inchise. Somaj dup concediu crestere copil - firma inchisa - postat in Probleme legislative:. Actiunea in reconstituirea vechimii in munca se introduce doar.


Ghișeul de Relații cu Publicul și Sala de Studiu din cadrul Serviciului Arhive Naționale Istorice Centrale vor rămâne închise. Pagina Intrebari si Raspunsuri a fost inchisa. Intrebare: Firma mama este in Germania, in Romania avand o sucursala.


Strada________________nr. Solicit eliberarea unei adeverinte de vechime pentru . Am cerut verbal actele de incetare a activitatii, decizie, adeverinta de vechime pent. Tot în sarcina Executivului a rămas și sarcina de a stabili câte zile poate sta acasă un angajat după ce școala copilului său a fost închisă. Două legi privind adeverinţele de care pensionarii au nevoie se contrazic. Stie cineva unde este arhivata vechimea in munca de la Tractorul Brasov ? Comentariile sunt inchise.


Selectare firma -perioada. Sa presupunem ca intra orice drept salarial(cum ar fi spor vechime ). Firma privata in domeniul telecomunicatii este obligat sa acorde acest. Practic asta s-a si intamplat;unitatea a fost inchisa toata saptamana fara. Prezinta cererea, copia certificatului de nastere al copilului (ani) si adeverinta de la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare