duminică, 24 decembrie 2017

Portofoliu de practica completat

PORTOFOLIU DE PRACTICĂ. ANEXA la Convenţia-cadru privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare . Adresa unde se va derula stagiul de pregatire practica: 5. Definirea competentelor care vor fi. Modelul de completare a portofoliului de practică este prezentat în anexa. Portofoliul de practică (anexa 5) completat şi semnat. In cadrul acestui caiet va fi prezentata activitatea desfasurata pe perioada de practica in cadrul departementului de contabilitate.


Portofoliu de practica completat

Descrierea detaliata a stagiului . Modelul certificatului ce urmează să fie completat de instituţia gazdă la finalul stagiului de practică (conform modelului din Anexa 5). Studenţii au obligaţia de a. Evaluarea portofoliului de practică. Datele completate în secțiunea I,. Fisa de evaluare (descarca fisa in romana de aici) ce trebuie completata de catre . Regulament de organizare a practicii in UPT. Profilul agentului economic in care se desfasoara practica.


Ghid de practică profesională pentru studenţii Facultăţii de Litere, domeniul. Dupa incheierea stagiului, studentul va prezenta un caiet de practica completat cu detalii privind activitatile derulate zilnic, o lucrare practica anexata caietului . Stagiul de practica este realizat de practicant in vederea dobandirii competentelor profesionale mentionate in portofoliul de practica , parte integranta a . Studii universitare de licenta. Documente de descărcat pentru practică : Convenție stagiu practică – download. Model caiet de practică – download. Fișa de evaluare practică – download.


Portofoliu de practica completat

Modalităţile de derulare şi conţinutul stagiului de pregătire practică sunt descrise în prezenta convenţie şi în portofoliul de practică cuprins în anexa . La sfârșitul practicii elevul va prezenta un caiet cu sarcini completat sau portofoliu cu produsele efectuate. Pentru desfășurarea practicii de specialitate I este . Elaborarea portofoliului de practică pe parcursul desfăşurării practicii;. Capitolul V Planuri, schiţe, scheme, . Proiectarea qi desfbqurarea practicii pedagogice este in stransd legaturl cu. Predarea către îndrumătorul de practică a caietului completat.


Formulare online de completat. Atestat de practica, AICI. Caiet de practica, AICI.


Cerere efectuare practica parteneriat FDA, . Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a. Prezen aălaăpractic ăesteăobligatorie. UNIVERSITATEA SPIRU HARET FACULTATEA DE MANAGEMENT BRAŞOV CAIET DE PRACTICĂ Al studentului ANUL II , SEM. Autorizaţie de practică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare