vineri, 26 ianuarie 2018

Acordul vecinilor pentru magazin

Acordul vecinilor pentru magazin

I: Imi trebuie acordul vecinilor pentru a-mi deschide un magazin mixt in curte ? R: Buna ziua, Intrucat este curte, nu aveti nevoie de acordul vecinilor dvs. Vecinul cu magazin la parter, eu stand la etajul al unui bloc, are nevoie de acordul meu astfel? Da, aveti nevoie de acordul vecinilor. Acordul vecinilor - Răspunsuri Avocatnet. Este necesar acordul vecinilor pentru deschiderea unui punct.


Acordul vecinilor pentru magazin

Camera Deputaților a aprobat un proiect de lege, inițiat de USR, prin care se elimină acordul vecinilor pentru sediul de firmă, fără activitate . Cu primele trei laturi ma invecinez cu trei vecini , iar latura patru este la strada. Pe acest teren vreau sa fac un magazin si am nevoie de acordul. Spatiu comercial parter bloc nou - Forumul Softpedia postări oct.


Firma la parterul blocului - acord locatari - Forumul. Unde pot reclama schimbarea destinatiei locuintei fara. Mai multe rezultate de la forum. Un pas important, atunci cand infiintati o firma il reprezinta obtinerea acordului de la vecini pentru sediu social.


Zgomot, muzică și tot tacâmul. Magazine la parter, numai cu acordul vecinilor. Modele de formular privind acordul vecinilor pentru construirea unui imobil care se autentifică numai la notariat și care este necesar necesar la eliberarea . Pe lângă acestea, în blocuri vor putea funcționa în continuare firme, dacă vecinii sunt de acord. Patronii NU mai au nevoie de acordul vecinilor pentru firmele de.


Dacă nu ai acest acor riști să iei o amendă de 10. Proiectul de lege depus de senatorul PNL Alina Gorghiu are ca scop exceptarea de la cerinta privind acordul vecinilor , a lucrarilor de inchidere . Cu acordul asociației de proprietari se pot efectua lucrări de. Nu va mai fi nevoie de acordul vecinilor în cazul în care se. Pe aceeași tema: acordactionariAlbafirmeinfiintarelegesediusocialstirivecini. ACORD VECINI DIRECT AFECTAI.


Acordul vecinilor pentru magazin

Intrebarea de astazi se refera la acordul vecinilor pentru un spatiu comercial aflat intr-un imobil de locuinte. Legislație: Se elimină acordul vecinilor pentru sediu de firmă fără activitate. Proiectul elimină două din hârtiile inutile din procesul înregistrării sediului social, elimină acordul vecinilor pentru a. Daca este spatiu comercial, nu este nevoie de acordul vecinilor , etc - Pt Marchize (copertine retractabile), reclame exterioare (inclusiv pe vitrina), capre trebuie . Nu mai e nevoie de acordul vecinilor pentru înfiinţarea unei firme!


Am eliminat acordul vecinilor pentru a avea sediu social într-un apartament în care nu se. Tutungeria, un magazin dispărut în negura vremurilor noi. Sub mine, care stau la etajul e un magazin , iar cand primesc marfa,.


Deși pe cale amiabilă în nenumărate rânduri a solicitat acordul colocatarilor ( vecinilor ) o parte dintre aceștia, în speță. Pe de altă parte, zona unde este situat imobilul este o zonă cu preponderență comercială, cu magazine , sedii de firme, . După câteva luni, în locul acelui magazin , s-a mutat o firmă de optică .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare