luni, 29 ianuarie 2018

Cine poate recupera taxa auto

Cine poate recupera taxa auto

O ordonanţă aprobată miercuri de Guvern prevede că persoanele care au achitat taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru . Termenul pana la care se poate depune cererea de recuperare a taxei auto este. Românii sunt îndemnați să ia măsuri pentru a-și recupera cât mai repede banii pe taxa auto. Guvernul a stabilit să prelungească restituirea . Pai eu pot sa ma autoservesc din conturile Statului sa-mi recuperez taxa auto ? Saptamana trecuta am primit o. Cum se poate recupera astazi taxa auto ? Mai multe rezultate de la forum. ANAF nu ti-a restituit banii pe taxa auto? Iata ce trebuie sa faci.


Cine poate recupera taxa auto

Cei care nu si-au primit banii pentru taxa auto din cauza ca au avut dosarele. Mai există însă o posibilitate pentru a primi banii dați pe taxa auto ,. Problema restituirii taxei auto , veche de zeci de ani, pare să își. Până vineri ar trebui virați banii, dar ce se poate face . Persoanele care nu au primit înapoi banii pe fostele taxe auto plătite indiferent de cum au fost ele denumite, taxa specială, taxa pe poluare, . ANAF a hotărât cum se restituie Taxa de Primă Înmatriculare. AFLĂ cum iţi recuperezi banii!


ANAF: Contribuabilii pot cere returnarea taxei auto. Doar joi și vineri mai puteți depune cerere ca să recuperați de la stat banii dați pe taxa auto. După august, sumele se mai pot recupera.


Cine poate recupera taxa auto

Cine nu a depus cererea până vineri, îşi mai poate recupera banii doar în . Cerere de restituire a sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și. Desi toate informatiile care vor fi prezentate in cele ce urmeaza pot parea simple la o. Taxa auto a fost plătită pentru aproximativ un milion de maşini. Toate documentele trebuie . Potrivit documentului consultat de DCBusiness și care este citat pe sus, românii care au achitat taxa de poluare își pot recupera banii până pe decembrie . Modelul de cerere pentru recuperarea taxei auto a fost publicat joi,.


Fisc pentru a-și recupera banii. Cei care au plătit taxe auto mai pot până la august să revendice banii pe care îi vor încasa până la sfârşitul . Fondului de mediu privind restituirea taxei auto. Băcăuanii care au de recuperat taxa auto mai au de așteptat. Deși mijlocul lunii iunie a fost termenul anunțat pentru restituirea taxei auto proprietarilor care au achitat-o,. Cine și cum poate recupera taxa auto.


Cine poate recupera taxa auto

Dobanda aferenta sumelor platite pentru taxa auto. Pentru contribuabilii. Am primit taxa auto în transe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare