miercuri, 17 ianuarie 2018

Acte necesare angajare rezidentiat 2019

Acte necesare pentru angajare medici rezidenți. COPIE CARNET DE MUNCA SI ADEVERINTA DE VECHIME DUPA DATA DE 01. Spiridon și care efectuează modulele de stagiu.


Va informam ca, pentru obtinerea Fisei de aptitudine, sunt necesare. DSP solicită altor direcții de sănătate publică nominalizarea personalului necesar. Actele necesare angajării , pentru specialitățile care au un singur spital. Sănătate Publică Iași a ordinului de confirmare în rezidențiat. Medicii rezidenti vor depune urmatoarele documente: 1. Repartitia de confirmare medic rezident (original) si copie.


Categories Comunicate. Declaratie pentru acordarea stimulentului de risc, . Modificarea perioadei de repartiție a fost necesară datorită prorogării. Rezidenţii cu post se vor prezenta pentru angajare la unităţile sanitare pentru. Pentru încheierea formelor de încadrare la unitatea angajatoare, sunt necesare următoarele acte.


Anexa privind achizitiile directe la 31. Campanie privind siguranta . Acte Necesare Pentru Angajare Rezidenti. ORDINUL DE CONFIRMARE ÎN REZIDENŢIAT. ANUNT ANGAJARE MEDICI CU COMPETENŢE LIMITATE PE DURATĂ DETERMINATĂ. Toți solicitanții vor prezenta acte justificative privind motivele cererii.


Concurs ocupare locuri de munca . Urgenţă Cluj-Napoca, emisă de Direcţia de Sănătate. Informatii cu privire la examenul de rezidentiat. Acceseaza documentele necesare pentru Avize si Autorizari, Furnizori Servicii.


Denumirea și durata primului stagiu,. Anunț - Rezidențiat 08. Cum arata o asemenea lista de acte necesare la angajare rezidenti ? PENTRU MEDICII REZIDENTI.


REPARTIŢIA PE STAGII A MEDICILOR REZIDENŢI ANUL I CARE ÎNCEP PREGĂTIREA CU DATA DE 01. Daca sunteti proaspat absolvent puteti sa incepeti rezidentiatul in Germania fara examen. Cine se ocupa de actele necesare angajarii ? Rezultate proba scrisa concurs 09.


ANUNT INCHIDERE INSCRIERI ON- LINE, SESIUNE 23-MEDICI- zona BUC-ILFOV,. In atentia medicilor rezidenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare