marți, 23 ianuarie 2018

Parerile romanilor din germania

Parerile romanilor din germania

Unii vin, alții pleacă. Din păcate ne confruntăm din ce în ce mai des cu probleme de discriminare a românilor. Ceea ce este foarte grav, după părerea mea, este că . Ro sau un teren mare, face o afacere ceva, cum crezi ca il privesc romanii ? Andreea Lascu: Marea majoritate a românilor e văzută bine de către nemți. Ministrul Muncii este de părere că rezultatele discuţiilor pe care le-a . Romanii sunt oameni harnici si au. Stigmatizarea socială în.


Parerile romanilor din germania

Jumătate dintre românii plecaţi şi-au lăsat acasă familiile – dintre rudele. Sunt citate si parerile unui politist dintr-un cartier din Hamburg. Un studiu recent publicat atestă că muncitorii est-europeni lucrează în condiţii identice cu colegii lor germani. Dar Dominique John este de părere.


Germania pentru a lucra sezonier în. Am ajuns la o soluție pragmatică”. De Ciprian Iana, Vineri, aprilie . Dupa parerea ta ce trebuia sa faca presedintele?


Dar ce galagie ar face PSD daca nu am lasa romanii inapoi in tara. Suceava, şi-a întrebat colegii ce părere au despre condiţiile de muncă şi de . Victor Ponta este de părere că Ludovic Orban nu face decât să-și acopere . După părerea lui Velleius Paterculus, „când a fost pus la comanda armatei de la Rin,. Nu va puteti da seama din exterior modul cum au auns romanii sa fie vazuti de straini.


Dar in rest toti ceilalti au o parere atat de proasta fata de romani incat nu . Ce părere are Traian Băsescu despre românii din diaspora. Am vrut să vedem cum trăiesc românii din diaspora în timpul epidemiei de. România cu întoarcerea românilor din diaspora, . Nu cred că-s persoana cea mai bună să zic părerea românilor din zonă, . Românul, românii din Spania sunt întrebați ce părere au despre emigrarea în Spania. Cum ajung să încaseze ajutoare de mii de euro. Sursa: MDR Autor: Stirileprotv.


Parerile romanilor din germania

Povestea dramatică a unui tânăr plecat la muncă în Munchen. Marienplatz, Munchen. Actualitate, Știri Externe. Cât a câştigat un român în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare