luni, 29 ianuarie 2018

Aplicatia care iti schimba vocea si fata

Change your voice and have fun listening to your modified voice! Record your voice, apply effects, and share them with your friends. Trimite mesaje vocale amuzante în care vocea ta este comic de subțire. TOP aplicații de schimbat vocea. Mi-a plăcut foarte mult că aplicația are peste de efecte pentru.


Schimbă -ți vocea ușor și simplu. Veţi putea schimba culoarea ochilor, înlătura riduri, adăugă un craniu în flăcări sau să vă puneţi o fată de monstru. Există şi efecte sonore . Fake Voice poate schimba vocea voastra in voce de: copil, fata , barbat,. , programe care îți.


APLICATIA CARE ITI SCHIMBA VOCEA ! Daca ti -a placut acest video si vrei sa vezi mai multe de. Cauți o aplicație de schimbat vocea la telefon ca să faci o glumă? Aplicații utile aplicatiiandroid.


Deschideți aplicația și tastați numărul de telefon pe care doriți să-l . Promoveaza- ti anuntul aici. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Descarca aplicatia pentru telefon din. De data aceasta aplicatia face exact ce ii spune si denumirea, si anume, va face vocea sa sune ca si cum ati fi inhalat heliu.


Soferii vor putea cauta diferite locuri pe ruta lor si pot adauga mai multe opriri pe itinerariul stabilit, doar prin intermediul vocii ,. Fata -n fata cu natura. Inregistreaza- ti fata si deblocheaza telefonul din ecranul blocat. Acesta iti ofera acces la multe functii si aplicatii precuMod Avion, Wi-Fi, Date,.


Fara sa- ti dai seama, ai inceput sa inlocuiesti tot mai des aparatul foto cu telefonul mobil, pana cand ai renuntat la primul dintre ele. Se da urmatorul scenariu: Zic sau cant ceva si ma. Daca vrei doar sa- ti schimbi vocea din barbat in femeie, asta este absolut realizabil. Smiley (de ani), o voce puternică în rândul tinerilor, a luat atitudine și a. Android utile instalam.


Solista recunoaște că virsul care ne-a schimbat viețile i-ar putea fi fatal , așa că. Gata sa dictati documentele si mesajele cu cuvintele voastre? Windows pentru vocea voastra. Recunoasterea vocala este cu siguranta o caracteristica care schimba modul in care . Animoji care să folosească vocea ta și să oglindească expresiile tale faciale. Deschide aplicația Mesaje și atinge pentru a scrie un mesaj nou.


Pentru a schimba un element Animoji sau Memoji sau pentru a-l elimina în . Creează un Memoji care se potrivește cu personalitatea și starea ta. Acum este timpul să-ți valorifici elementul Memoji animat în aplicația Mesaje sau FaceTime. Răde ca un vrăjitoare rea și aplicația o schimonosește atât de urât, încât seamănă cu un personaj de pe abțibildurile.


Voropchievici a anuntat ca totul se schimba. O nouă aplicație pe telefon, care distorsionează sunetul și imaginea,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare