miercuri, 31 ianuarie 2018

Instructiuni completare declaratia 112 concedii medicale

Instructiuni completare declaratia 112 concedii medicale

INSTRUCȚIUNI DE COMPLETARE a formularului 1Declarație privind obligațiile de. Declarația se completează de către persoanele fizice și juridice care au. Rândul Număr de asigurați concedii medicale și indemnizații - se . Instructiuni de completare a formularului 112. D1şi eliminării riscului ca. Codul fiscal, care au obligația să depună declarația și să achite.


Instructiuni completare declaratia 112 concedii medicale

Rândul „Număr de asigurați concedii medicale și indemnizații“ - se . Se aprobă modelul şi conţinutul formularului 1Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor. INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE a formularului 1. Acordarea certificatului de concediu medical se face pe formularul cu regim special descris în anexa nr. Modul de completare a certificatelor de concediu medical. Declaraţia se completează de către persoanele fizice şi juridice.


Clic aici pentru alte ARTICOLE relevante despre declaratia 1din Arhiva portalcontabilitate. Concediu medical fara avizul medicului specialist. Alte sume ele se vor considera in declaratia 1ca fiind sume acordate.


Instructiuni completare declaratia 112 concedii medicale

Daca aveti concedii medicale la persoane care in lunile anterioare au avut somaj. Randurile noi introduse nu contin formule de completare , deci daca aveti . Completare sectiune Fangajator”. In noul document au fost introduse si instructiuni pentru declararea.


In situatia in care sunt concedii medicale , CAS-ul individual calculat conform. Anexa cu validari, contrar instructiunilor de completare ale Declaraţiei 1, . Declaratia 1a fost actualizata: modificari privind somajul tehnic si zilele libere. A fost actualizata Sectiunea D privind concedii medicale acordate. Modificările de procedură sunt menite să faciliteze procesul de emitere, plată și decontare a concediilor medicale pe perioada stării de . TaxEditor › Proceduri fiscale codfiscal.


Instructiuni completare declaratia 112 concedii medicale

Raspuns : In luna de raportare se trec toate concediile medicale care au fost . Dacă ați actualizat la versiunea 5și aveți concedii medicale este necesar să actualizați. Așadar, nu aveți erori de completare sau erori legate de generarea lui eronată ci, pur și. Raport medical (tip) conform formularului E1, dec.


Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale,. DECLARAŢIE PRIVIND OBLIGAŢIILE DE PLATĂ. Prezentul ghid conține instrucțiunile de completare a datelor solicitate în declarația.


La toate firmele la care in luna martie am avut concedii medicale am primit, de la ANAF, mesaje. Restul instrucțiunilor de completare a declarației 1sunt în . Declaratia 2- aliniat aplicatia cu Balanta cititi instructiuni D2cu f1 . Total fond de salarii brute Se.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare