miercuri, 17 ianuarie 2018

Mopede de vanzare

Mopede de vanzare

Motociclete - Scutere - ATV Scutere. Salveaza ca favorit . Bucuresti, Sectorul 2 . Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 2EUR! Se conduce cu categoriile AM,. Vreau sa vand pe eMAG.


De vanzare sccoter (moped) Sonik (CN Moto), motor in timp. Vand scooter ( moped). Găsește aici anunțuri de pe CarZZ. Vezi anunțuri cu scutere Vespa, scutere. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare.


Vânzare motociclete în Piaţa de motociclete. Moped ,motoreta, scuter. Cumpăr motocicletă în Moldova. ATV-uri de vânzare să îți dai seama . Vanzari motociclete si scutere Piaggio. Anunturi gratuite cu motociclete second hand de vanzare pe Bestbike.


Avem aproximativ 2de rezultate pentru cuvinte cheie moped cu pedale de vanzare in România. Pentru proprietarii de mopede cu domiciliul stabil, reşedinţa sau sediul în. In Romania parcul auto total de motociclete si mopede este sub. Germania ‎: ‎milioane Franta ‎: ‎milioane Tara ‎: ‎Numar de motociclete si mopede in circu.


Traducerea acestei pagini Se vinde pentru ca am nevoie de bani este din magazin sunt primul proprietar are o luna de cind e la mine stare este ideala toate actele sunt in regula cu politia. Se elibereaza carte de identitate fiind obligatorie inregistrarea acestui vehicul la primaria de domiciliu. Taxa pentru inregistrare - lei. Anvelope si camere noi.


Necesita mici cosmetizari si . Ami este o alternativă la scutere, biciclete, mopede și la transportul public la. Taxă verde: Lei. Cu secțiunea cea mai cuprinzătoare în fiecare lună vintage masini de vanzare , toate știrile pe care le puteți imagina și articole interesante despre mașinile . Pentru a obține permisul de conducere special pentru un moped ,. Date stiintifice confirma ceea ce locuitorii si turistii din Bangkok si din alte orase poluate au observat: mopedele cu motoare in doi timpi sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare